|
Nedostatek živin?, 10.7.2019  Poslední :-) |
 |
Nedostatek živin?, 10.7.2019  Predposledni |
 |
|
 |
Nedostatek živin?, 10.7.2019  Jeste foto. |
 |
Nedostatek živin?, 10.7.2019  Foto |
 |
Nedostatek živin?, 10.7.2019  Další foto |
 |
Nedostatek živin?, 10.7.2019  Zdravím, posledních x let mi reva dělá toto (fotky). Je to nedostatkem živin? Protože jinak nevím :-). Zatím strikano jenom jednou před květen (kumulus + kuprikol) a ted se chystám podruhé (primicham tam rovnou Kristalon "podzim"). Jedna se o odrůdy... celý příspěvek > |
 |
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 9.8.2016 Pane Hlavatý, gratuluji Vám za tento výstavní strom i k výhře Vašich jablek na soutěži. Vidím, že se o strom pečlivě staráte a ten se Vám za to bohatě odměnil.
Já bohužel nemám tolik trpělivosti s detailní péčí o stromy (a hlavně mám spoustu jiné... celý příspěvek > |
 |
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 9.8.2016 Děkuji za informace. Jak jsem říkal - osobní zkušenost je k nezaplacení. Zvláště jsem si poopravil informace o čisteckém - v pomologiích jsem se o střídavosti nedočetl.
Přesto kdyby se chtěl někdo další podělit o zkušenosti s Anetou, Angoldem,... celý příspěvek > |
 |
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 9.8.2016 Nehledám kvadraturu kruhu, ale zkušenosti pěstitelů a za každou takovou zkušenost jsem vděčný.
I mezi starými odrůdami jsou rozdíly - některé mají úrodu obrovskou a pak se z ní příští rok vzpamatovávají a téměř úplně vynechají (u mě nějaký druh... celý příspěvek > |
 |
Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama, 28.4.2016 To jsem tedy docela šokován, pokud je to s těmi BIO postřiky pravda.
Soubor agrotechnických opatření chápu, pokud byste přečetl tu diplomku tak se o nich autorka zmiňuje (stejně jako o postřicích...). Však jsem nikde nepsal, že dám ruce za záda a... celý příspěvek > |
 |
|
 |