|
Mm106 verzus m7, 5.9.2016 oba podpniky su stredne vzrastne aspon tak udava literatura, aky je teda medzi nimi ten podstatny rozdiel?nikde som sa to nedočital |
 |
Skusenosti s odrodou santana, 4.9.2016 podeli sa niekto o skusenosti?chut, naroky na pestovanie a doba skladovania, dakujem |
 |
|
 |
Packham‘s Triumph, 4.9.2016 Podelí sa niekto o skúseností s pestovaním?dakujem |
 |
Louise Bonne, 3.9.2016 mna skor zaujima aka je afinita medzi touto odrodou a podpnikom dula ma, kedze napr.wiliamsova caslavka sa neodporuča na podpnik dula i ked musim povedat ze ovocne skolky ju ponukaju aj v takejto kombinacii sam mam časlavku na semenači a rastie si... celý příspěvek > |
 |
Louise Bonne, 3.9.2016 popis polohy: obec lezi v udoli rieky cirocha medzi Nizkymi Beskydami na severe a Vihorlatskymi vrchmi na juhu 183m n.m... poda dost ilovita... stacilo by vykopat jamu 1msiroku a 1m hlboku navozit kompost a tak zasadit na dulovom podpniku?sam mam... celý příspěvek > |
 |
Louise Bonne, 3.9.2016 na akom podpniku ju mate?ponuka je dula MA, neviem ci je to dobra volba |
 |
Louise Bonne, 2.9.2016 ma niekto skusenosti s pestovanim?tohto roku ju ponuka ovocna školka čaklov |
 |
Dobra volba?, 2.9.2016 krasne jablko, gratulujem:)
poloha je dobra, miesto pre stromček bude dostatok slnka, jamu vylepsim kompostom... na vyber mam podpnik m7 a mm106 ktory by ste zvolil vy?za dalsie je mozne dopestovat tak krasne jablka aj bez postreku?povedzme... celý příspěvek > |
 |
Dobra volba?, 1.9.2016 jonatan na podpniku mm106???ano ci nie?
vo svojom okoli vidam starsie jonatany zrejma na semenacoch ale vzdy produkuju male brakovite jablka a to tie koruny vobec niesu huste |
 |
Ja seříznout dvouletou třešíňku, 31.8.2016 pan vysloužil ma pravdu da sa to spraviť aj takto i ked ja mam iny nazor, stoji otazka co je lepsie stratit rok a zapestovat novu korunu a tym aj lepsie rozmiestnenie vyhonkov ako buducich kostrovych konarov alebo pestovat to od zakladu ako mrzaka...... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ja seříznout dvouletou třešíňku, 31.8.2016 vyzera to hrozne, vratte to do špičaku a zapestujte novu korunu, informacie ako to urobit najdete aj na tunajsich diskusiach stači si to prečitať |
 |
Semenač, M9 + uslachtila odroda, 17.8.2016 co vravite na taky zamer navrublovat na semenač ako medzivložku M9 potom uslachtilu odrodu napr.rubin... dovod?v case sucha ziadna potreba zalievky a zatravnene pod stromcekom kedze predpokladam ze semenač potiahne vodu z vacsej hlbky a zaroven m9... celý příspěvek > |
 |
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 17.8.2016 udajne je to chutova špička, dajte vediet pan vyslozil vase hodnotenie(honeycrisp) |
 |
Moravská jadernička, 17.8.2016 odpoved na vasu otazku neviem, ale snad dokazete aj sam vyselektovat kedy je ovocie dozrete a dokedy vam vydrzi v sklade(pivnici)i ked kazdy ma aj ine podmienky na uskladnenie... chce to len trpezlivost sam dojdete nato co sa pytate ak by vam aj nik... celý příspěvek > |
 |
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 12.8.2016 pan hlavaty alebo pan vyslozil nepestujete nahodou odrodu honeycrisp?ziadne skusenosti?dakujem |
 |