|
Příspěvky uživatele - 103.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2016, 2.5.2016 polykarbonát je urcite dobry co se týče tepel.ztrát, ale kroupy a silný vítr jsou velkým nedořešením |  | Jarne mraziky 2016, 28.4.2016 nekdy si rikam, ze sezonnost je nam Cechum již nevlastní, kazdy chce vse uspechat, muskaty lidi kupuji uz v unoru, sazeji ven rajcata i kdyz je zima, pak se divi, ze nejsou v prodeji v dubnu plody lilků, zkrátka mi to přijde vše uhozený, na druhou... celý příspěvek > |  |
|  | Jarne mraziky 2016, 27.4.2016 s Aprimirou sem byl vloni nadsen, velmi sladka chuT, ted uz je po odkvetu |  | Sazenice okurek, 19.4.2016 v podstate jsou dve moznosti-pocasi je nyni dost chladne a okurky milujici teplo jej nemaji... a nebo mate v pude houbovou chorobu způsobující vadnutí okurek - to vyresi bud bio preparat Polyversum nebo klasika Previcur.. |  | Topaz nepřekonaný, 19.4.2016 asi jste me Vaclave navnadil a na podzim vysadim Topaz, chutove zboznuji Vandu, kterou ma v rodokmenu, ale zaroven i Rubín, ktery mi vubec nechutna, tak snad bude bliz k Vandě |  | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 17.4.2016 ja vysadil Rosanu, GD Reinders, Prusvitne letni a Gala Schm., zamerim se hl.na odrudy, co maji zelenou bilou nebo nažloutlou duzninu, ty totiz povazuji za nejchutnejsi, treba Šampion, Jonagold, Rubín či James Gr. nejsou odrudy pro me |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 16.4.2016 kdyz uz jsl hrusne, tak mam podobnou zkusenost - treba Dicolor je napred oproti Konferenci, ta teprv rozkvete, jen zimni Bohemica je pozdni nerost, ta si jede vlastni režim :D |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.4.2016 me teda prekvapilo, ze skutecne rana leskora vykvetla jako posledni, je ale fakt, ze je na myrobalánu, mozna to ma taky souvislot na renklode drive a nejdriv na wawitu |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 14.4.2016 ale vyskytuje, ale v krytych mistech-na dvoře apod., tam mi odesla, takze nyni vysazuji merunky na jizni svah, sice se silnym vetrem a zda se, ze to je to pravé ořechové |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 14.4.2016 ja jej tam dám, vloni sem nedal nic a vse ok, nutno dodat, ze to neni zadne chranene misto, ale pekny fičák, takže kvety po desti velmi rychle osychají a tudiz monilia asi tolik řádit nebude, dnes ale aspon ten Kumulus... |  |
|  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 14.4.2016 nevíte prosim, zda lze provest postrik Kumulusem do broskvoni a mandloni proti spále? práve v noci zaprselo do odkvetajicich peckovin, do merunek je tento pripravek OK, lze i do ostatnich? - mj.je Kumulus veden i do ekol.pestvani, proto bych jej... celý příspěvek > |  | Rezistentní višně v České republice, 13.4.2016 ja vysadil asi 13 stromku Ujfeh.F. na podzim, onehdá jsme delali test džemu z jednotlivych odrud a ze 13 lidí vybralo 11 jako nejlepsi Ujf.F., včetně mě, mám ji na coltu, takze velikost nebude prilis velka |  | Surfinie nebo petunie? Poznáte rozdíl?, 11.4.2016 no treba rozvetvene surfinie stací tři do 70cm, ty s packu tak 7-8ks... takze jak se to vezme s tim setrenim |  | Surfinie nebo petunie? Poznáte rozdíl?, 11.4.2016 v podstate surfinie je jen komercni nazev, jinak je to latisnky take Petunia, dle vetveni a delsich internodií by to mely byt surfinie, nicmene kvalitnejsi jsou rostliny extra po jednom, ne v multipacu, osobne mam zkusenosti, ze v packu jsou vzdy... celý příspěvek > |  | Nejranější odrůdy meruněk, 9.4.2016 no nad tou Tsunami je zajimave premyslet, ja jsem z Hargrandu tak nadsen, ze budu vysazovat na podzim cca 30 stromku |  |
 |
|
|
|