|
Příspěvky uživatele - 30.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plevel v travniku, 7.5.2017  Dobry den,
tak jsme plevel vytrhali - trava houstne. Nicmene, v travniku mame fleky a jeste mam pocit, ze tam roste neco, co tam nepatri. Jsou to takove ty vysoke siroke travy, ktere maji stebla a na tech jsou siroke listy. Lze se toho zbavit... celý příspěvek > |  | Plevel v travniku, 7.4.2017 Dobrý den,
děkuji mnohokrát za rady. Až bude pěkné počasí, půjdeme s rodinou dloubat :) Budu v budoucnu aplikovat Bofix - škoda, že jsem to nevěděl předtím, že má větší rozsah působnosti.
Přeji Vám krásný víkend! |  |
|  | Plevel v travniku, 5.4.2017  foto |  | Plevel v travniku, 5.4.2017 Plýtvaní.. herbcid stál 100,-..z toho jsem použil 1/3. Takže spíše ten čas.. :D |  | Plevel v travniku, 5.4.2017 Nn sekal jsem do koše... mohu dát trávu na kompost? Nebo raději zlikvidovat do popelnice?
Mám tomu rozumět tak, že je herbicid v plevelu již aplikován a bude tedy jen trvat déle vyhubení? Takže manuálně vytrhat, uff :)) Mohu jetě poprosit, o jaký... celý příspěvek > |  | Plevel v travniku, 5.4.2017  Dobrý den,
před týdnem v úterý jsem aplikoval starane forte, cca 9ml na 6l vody a rozprášil. Plevel však roste veselé dál, dokonce se objevuje nový. Lokalita Praha. Dnes jsem to nevydržel, nová tráva již měla místama cca 10cm a posekal. Jak mám... celý příspěvek > |  | 4 tydny po vysevu, je to ok?, 16.7.2016 Dobrý den,
děkuji za odpověď. Bohužel jsem před tím, než jsem zeminu rozsekal rotavátorem nepostříkal herbicidem a teď vzešel spíše starý odolný drn než nová tráva. Nevydržel jsem to a postříkal totálním herbicidem.
Již jsem konzultoval... celý příspěvek > |  | 4 tydny po vysevu, je to ok?, 9.7.2016 jeste jsem zapomnel dodat, ze stav na fotkach je po prvnim sekani |  | 4 tydny po vysevu, je to ok?, 9.7.2016  u ostrikovacu je trava ok |  | 4 tydny po vysevu, je to ok?, 9.7.2016  zahrada |  |
|  | 4 tydny po vysevu, je to ok?, 9.7.2016  Dobry den,
zajima me, zda je normalni stav po 4 tydnech vysevu. Semana jsem jen zapral hrabemi a jiz bohuzel nevalcoval. Vyrostl stary drn + plevel, sem tam nova trava. Zavlahy je myslim dostatek. Zemina byla proseta, proprana do 15cm hloubky s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|