|
Příspěvky uživatele - 248.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Libeček - napaden, 3.7.2016 Bylo tady o tom vlákno, že ani ostříhání nepomáhá, že se sem dostala nějaká rez z domoviny libečku. Když jsem pídila po ošetření, tak pro rzi a jiné houbové choroby u zeleniny všeobecně agromanuál doporučuje Ortivu, třeba u póru má ochrannou lhůtu 21... celý příspěvek > |  | Je to jen strupovitost?, 3.7.2016 Jestli to je jen strupovitost, nevím, ale určitě stromku neublížíte, pokud ho stříknete třeba Syllitem proti houbovým chorobám. Ohledně hrušní a rzi hrušňové máte pravdu vy, tůje s ní nemají nic... celý příspěvek > |  |
|  | Maliník - nemoc, 2.7.2016 Také bych přihnojila, maliník chce hodně živin (zasychání listů může způsobovat i nedostatek železa). Ty výhony mi připadají takévé "nedomrlé". Lída |  | Co je to za keř?, 1.7.2016 Asi třetí rok jsem ji přistřihla na výšku něco přes dva metry, jinak sem tam vystřihnu suché větvičky. Roste mezi ostatními keři a ty rostou normálně (konkrétně je vedle ní zákula, tsuga, tavolník, trojpuk a meruzalka, pod ní hosty), nezdá se, že by... celý příspěvek > |  | Co je to za keř?, 1.7.2016  Červená varianta... Lída |  | Maliník - nemoc, 1.7.2016 Jen dotaz - tu barevnou štěpku máte koupenou (třeba Floria - nezávadné barvy), nebo jste ji něčím barvili doma? Mohlo by to být případně i tím... Lída |  | Pavoučci s bílým bříškem, 16.7.2012 Mám ty pavouci úplně všude zamořenou zahradu jsou hnědí se žlutými proužky asi půl centimetrů velcí a koušou, nevím jak se jich zbavit ty chomáče pavučin ničí rostlinu paprika u těch chomáčů schne. |  | Bessera elegans, 12.6.2008 Tak už se dere na svět, zatím je to cm "něčeho",květ..list... nevím.Trvalo to 3 měsíce.Ale teď prosím radu, co dál, mám ji jako pokojovku.Celoroční pěstování nebo na zimu ze země ven?Děkuju. |  | Oleandry, 1.6.2008 Proč se nemají odstraňovat odkvetlá květenství? O tom jsem nikdy neslyšela.Jana |  |
 |
|
|
|