|
Příspěvky uživatele - 216.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimolez stříhání, 20.8.2016 Zimolez mám pnoucí, opadavý, má červenožluté květy. Vím že už odkvetly, sousedka má mladou sazenici a na ní ještě pár květů. Já mám sice keř starří, ale už teď skoro bez listí, květy tam byly až nahoře asi 4, jinak nic. 6e mívá plíseň tose stává, ale... celý příspěvek > |  | Zimolez stříhání, 20.8.2016 Prosím o radu co udělat se zimolezem, který se letos obalil plísní a to tak, že ani nevykvetl. Větvičky se zdají být živé, ale listy úplně zčernaly a teď opadávají, poupata taktéž. Jestli jej mám ostříhat a nebo počkat na příští jaro. Má někdo... celý příspěvek > |  |
|  | Zlatý jilm usychá, 9.7.2016 Prosím o radu, vzrostlý zlatý jilm, asi 10let stáří začal usychat od spodních větví. Během jara už uschly 4celé větve.Co mu schází? Má i menší listy než jiné roky. Děkuji za každou dobrou radu. Alena |  |
|
|
|