|
Příspěvky uživatele - 145.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou odrůdu révy do 500m n.m, 18.3.2017 mě roste ve 470m n.m pěkně NERO, další odrudy teprve zkouším tak uvidím |  | Aceton v pálence - lze vyvětrat a kde se bere?, 18.12.2016 Zdravím vás všechny. V příspěvcích je zmíněn ethylacetát. Sám jsem si nevěděl rady s vínovicí. "Kanabom" byl znáByl znát víc v chuti než ve vůni a snad to vyhodnocuji správně, jiné srovnání zatím nemám. Ale dál... Chtěl jsem jej oddestilovat, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Zásilková zahradnictví, 3.7.2016 Před týdnem jsem si nechala poslat jasmín rostlinka je vysoká 10 cm a na půl suchá což mě velice zklamalo zaplatila jsem 350 kč plus poštovné. |  | Archivace slivovice, 12.12.2015 Zdravím vás všechny, chci zde zmínit dnešní zkušenost. Korkové zátky na demijonech překryté alobalem zůstaly nedotčené plísní narozdíl od ostatních. Hovořím o uložení ve vlhkém sklepě po dobu 2-8 let. Alobal byl pouze ručně namačkkán na korek a... celý příspěvek > |  | Je to rakytník?, 29.11.2015  To zelené je terminál stejného stromku, dle Vás je to samec, ale dle obrázku na google mi to přijde spíš na samici viz.- |  | Je to rakytník?, 29.11.2015 Je to vše z jednoho stromku, chci dokoupit druhé pohlaví, pokud to je tedy rakytník. Jen si nejsem jistý zda mám koupit samce či samici, na google obrázkách to pořádně nerozeznám. Proto prosím o radu. |  | Je to rakytník?, 29.11.2015  a je to samec, nebo samice?
|  |
 |
|
|
|