|
Příspěvky uživatele - 52.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hořké ořechy, 5.11.2018 pán říkal že jsou letošní |  | Hořké ořechy, 3.11.2018 Zdravím, minulý týden jsem koupil v Brne na Zelnáku vlašské ořechy 40kč kilo, bohužel doma bylo nemilé překvapení, jádra jsou zcvrklá a hořká, jak se toto stane?Je toho 5 kil a zatím ani jeden ořech nebyl v pořádku, dekuji. |  |
|  | Jaká to je tuje?, 30.7.2018 Dekuji za fotku, je to jednoznačne ten prostřední snímek |  | Jaká to je tuje?, 29.7.2018 Ano, semínka má kulatá ale ten náš už je 4metry vysoký a v literatuře se píše že dorustá max 1m, tak nevim |  | Jaká to je tuje?, 28.7.2018 Dobrý den, prosím o radu, mám živý plot z tuji, na jedné strane jsou tuje klasicky zelené ktere plodi seminka v malých šištičkách, na druhé strane však jsou tuje tmave zelené až do modre s kulatýma plodama. a prave o tyto mi jde, nevíte nekdo název... celý příspěvek > |  | Ve Vari přibývá olej?, 7.4.2018 Dobrý večer, vlastním 5 roku Vari Global Honda 190, připadá mi poslední dobou že mi přibývá olej v motoru, je to možné?Případne jakým zpusobem?Dekuji za radu |  | Co je to za plevel?, 30.7.2017 Tady na Vysočine se mi to loni chytlo poprvé a letos je toho moc |  | Co je to za plevel?, 30.7.2017 takže žádná sranda |  | Co je to za plevel?, 30.7.2017  Zdravím, poslední dva roky se mi na zahrade rozmáhá tato trava, vzhledem mi připomíná proso ktere jsem kdysi dávno pestoval pro papoušky, samozřejme to proso není ale neco takového v menším provedení. dekuji za názor |  | Ryzec pravý, 28.7.2017  Přidávám dnešní foto pro lepší posouzení, spodky jsou krasne oranžové, na fotu to není videt |  |
|  | Nerostou?, 26.7.2017 Nejsem znalec, sázel jsem na nejaké to ucho |  | Nerostou?, 26.7.2017  Ještě jedna |  | Nerostou?, 26.7.2017  Dobrý den, dnes jsem podlehl mediálnímu tlaku a vyrazil tady na Vysočine na houby a za dve hodiny nic, jen rostou babky a ješte toto a to prosím o identifikaci |  | Ryzec pravý, 23.7.2017 Jako autor tech fotek dodávám že jsme tyto houby loni konzumovali celá rodina a žádne potíže nebyly, jen jsem se chtel ujistit co to vlastne je |  | Ryzec pravý, 23.7.2017 Takže myslíte že to co jsem vyfotil je ryzec smrkový? |  |
 |
|
|
|