Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bergerac, Bergeval, Bergarouge, Tardicot, 8.2.2015
Naprostý souhlas Petře, ono není všechno zlato co se třpytí.Taky se vracím ke starým osvědčeným odrůdám.Bergeron bude na jaře slavit 18.narozeniny, vloni jsem si pořídil, Rakovského a Paviot.K V-P a Madarské jsem si objednal Sabinovskou, ještě mám v... celý příspěvek >
Broskvoň O´Henry, 7.2.2015
Zdravím, pane Jaroslave, pěstuji na Valašsku v obci Kozlovice cca.350mnm, mírny jižní svah, púda hlinito písčitá kyselé reakce, musím vápnit i broskvoně.
Broskvoň O´Henry, 7.2.2015
Jadrovinám se tady nedaří ani třešním, všechno jsem vykopal.Broskovoně jedou, nevadí jim ani zdejší tuhé zimy.Sousedé mi říkali, že jsem blázen, že mi tady neporostou, ted´ chodí a fotí si je, že ještě nikdy nic takového ještě neviděli.
Broskvoň O´Henry, 6.2.2015
Ahoj Petře, moc hezky si ji popsal, mám ji taky z Uh.Ostrohu na podnoži Mandžuská, zasazená je vloni na jaře, tak že na nějaké hodnocení je zatím brzo.Přesný název je tuším Early O ' Henry.
Cafona, 6.2.2015
Zdravím, přesný opis s crz.sk. Cafona-skorá, stredné žlté až oranžové plody, sladko kyslá, velmi dobrej chuti, dozrievanie 1.-10.7. Všestranne využitělná, vhodná do stredných a teplých oblastí, úrodná dobré výsledky pri biopestování. Chtěl jsem to... celý příspěvek >
Italské odrůdy meruněk, 5.2.2015
Zkušenosti nemám zatím žádné, ale jakmile se objeví v některém ze Slovenských eshopu, během pár dnů zmizí.Podařilo se mi sehnat jen tu nejrannější-Ninfu.Známi z východního Slovenska jsou s něma spokojeni, nejvic s Cafonou a Precoce Cremonini.
Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 4.2.2015
Zdravím, pěstuji Halehaven, B.J.Ebertu a meruńku Madarskou, na jižní zdi asi 2,5 metru od domu v 350 mnm, zatím bez problému.Na jaře ještě skusím přiroubovat Elbertu a Dianu.
Meruňka Ceglédi Oriás, 1.2.2015
Zdravím, všechny výše uvedené informace sedí, jen doplnim.Mrazuodolnost je na dobré úrovni, na mráz v květu střední, zdravotní stav dobrý jen je třeba pohlídat mon.úžeh a strupovitost.
Bergeval Wawit - palmeta rez - haagska?, 28.1.2015
Bergeval je kvalitní meruńka, vloni v době dozrávání plodů docela dost pršelo a polvina plodů popraskala a napadla je mon. hniloba.Ty co dozrály byly docela dobré, řekl by takový lepší průměr, za příznivějšího počasí by byly určítě mnohem lepší.Kromě... celý příspěvek >
Nove podpniky, 27.1.2015
Na podnoži Torinel mám merunku Sylvercot vloni kvetla koncem února jako první, přesto pár plodů poměrně nedobré kvality dozrálo koncem června.Roční přírůstky cca 30 cm.Takže nebrat.
Vesna, 27.1.2015
Vykopat domácí švestku u nás na Valašsku je hrdelní zločin, horší než vlastizrada!
Podnož Mandžuská (pruns mandschurica), 26.1.2015
Na St.Julienu mám Benedicte, Symphonii a Vistarich koupené na podzim, zatím založené ve vlhké rašelině ve studeném sklepě, na GF-677 Elegant lady, proto mě tato podnož zajímá s asfixií a žloutenkou problém nemám.
Vesna, 26.1.2015
Zdravím.Tomcot mám taky na myrabalánu, dostal všechno co uvádite i ten kopeček s dř.popelem a přesto je to takový chcípáček.Na jaře ho trošku prostříhám a dokrmím kompostem, hykolem a to by v tom byl čert aby se nerozjel.
S broskvoněma nemám problém, jen mě to prostě zajímá.Školkaři uvádí snížení růstu o 30 procent oproti BVA-2 a u mě jeto nárust o těch 30 procent.Chci se Vás zeptat pane Petře jak jste spokojen se Spring lady na GF-677.
Zdravím.Pěstuji na této podnoži několik druhů broskvoní, stromky rostou neuvěřitelně rychle, přitom v pomologii se uvádi že je vhodná pro nižší tvary a slaběji rostoucí odrůdy.Dále se tam uvádí, že je to divoce rostoucí forma merunky pocházejíci ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  81828384  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika