|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Strupovitost peckovin (Venturia carpophila), 28.2.2015 Kumulus používám proti pádlí vinné révy a nektarinek.Na strupovitost mix Talent+Delan zhruba týden po odkvětu, pak ještě jeden postřik začátkem června Horizon+Dithane nebo jen Teldor, strupovitost je pak minimální. | | Meruňka Ceglédi Oriás, 28.2.2015 Zdravím, Panonie,Genci, Cegledi a Ligeti Orias jsou samosprašné, odolnost proti nízkým teplotám v květu je střední.JČ | |
| | Royal Glory a spol, 24.2.2015 Pěstujeme, Petře,pěstujeme.Vloni na jaře jsem vysadil Royal Glory, na jaře půjdou do země Vistarych, Elegat Lady a Spring Lady.Takže skušenosti zatím žádné. | | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 24.2.2015 Zdravím, v mých podmínkách mrazuodolnost a typ květu neřeším, v květu mi zatím broskvoně ani meruńky nikdy za 18 let co je pěstuji nezmrzly, horší je to se zmrzlíky v půli května.Halehaven a B.J.Elbertu pěstuju jen krátce, pořádné mrazy ještě... celý příspěvek > | | Veselku či jinou odrůdu meruňky?, 24.2.2015 Veslka je dobrá volba, nezabírá moc místa, výborné chuti, dobrý zdravotní stav, má jen jedno mínus, za deště praská a posléze hnije, což by Rubista neměla.Pokusím se to ověřit v praxi, příkoupením Rubisty. | | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 22.2.2015 Já bych tak klidný nebyl, teploty u nás na Valašsku po celý týden kolem 13. stupńů, na slunci 22.Během pár dnů budou kvést první meruňky. | | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 21.2.2015 Zdravím, já stříkal včera za krásného jarního počasí +13 bezvětří.Pupeny se nebezpečně zvětšily a u Suncrestu jsou už vidět špičky lístků. | | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 19.2.2015 Zdravím, lísky mě párkrát sklamaly, ted´se řídím pupeny modřínů a jelikož už pukají, tak to zítra sjedu Championem.Pak ještě, podle počasí, jeden postřík Sulkou a mělo by to být v pohodě. | | Suncrest nebo Envoy, 15.2.2015 Problém s Envoy jsem už vyřešil.Po 10.letech jsem ho vloni na jaře vykopal.Stromek rostl zdravě, mrazuodolnost měl na úrovni RH, téměř pravidelně dával velké plody okolo 200g, mdlé chuti, nahradil jsem jej právě Suncrestem. | | Springtime, 15.2.2015 Ahoj Petře, dám ti vědět nejdřív příští rok. | |
| | Moravia, Gracia, Lednická žlutá, 13.2.2015 Gracia mě nějak neláka, Moravii jsem chtěl vyzkoušet, ale nesehnal jsem jí.Její místo jsem přenechal Elegant Lady.Další volné místo už nemám. | | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 13.2.2015 Na MN-VS 1 mám B.J.Elbertu, Albatros a Radostˇ.Opravdu se jedná o hluboce kořenící podnož, odrůdy na ní naštěpované rostou středně bujně, afinita je podle mě dobrá.Podnost je uspokojivá. | | Meruňka Rakovského, 9.2.2015 Skuste pomologický atlas Kutina kolektiv, pane Petře. Radim | | Meruňka Rakovského, 9.2.2015 Jestlipak Vy nejste záškodník placený Fytosem, pane Hasman.Italky Vám nevoní a o těch nepodarcích z Escande jste se neznínil. | | Bergerac, Bergeval, Bergarouge, Tardicot, 8.2.2015 Zravím, pane Vysloužile.VP má oproti Madarské o něco bujnější růst a trochu větší plody, v chuti jsem rozdíl taky nenešel.Pokud mi je neoberou zmrzlíci a vyjde počasí, jsou nepřekonatelné.Sabinovskou zatím nemám, má mi přijít až na jaře.Petr tvrdí že... celý příspěvek > | |
|
|
|
|