|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2015 Máš pravdu Petře, ty slivoně jsou jistější, i když jednou maximálně dvakrát za 20 let taky pomrznou, naštěstí slivovice mám dost, meruňkovice taky není k zahození.Ještě není po všem, některé odrůdy tu siberií možná přečkají. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.4.2015 Nemusíte, mráz to udělá za Vás. | |
| | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2015 Ani tohle mizerné počasí rozkvétání meruňek nezastaví, dnes rozkvetlo pár kvítků na Maďarce, VP a Leskoře.Letošní meruňková sezona je v pr...,broskvoně vzhledem k předpovědi na tom nebudou o moc lépe. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2015 Pokud máte dost místa kupte obě, kvetou později.Goltrich a Sylvecot to mají u mně taky spočítané! | | Jakou koupit?, 1.4.2015 Zdravím, Váš výběr se dost zúžil, Catherinu už v Ostrohu vyprodali.Krasava je dobrá volba, tedy pokud vám nevadí, že po uzrání rychle měkne. | | Jayhaven, 29.3.2015 Zdravím pane Fiala, Vistarich jsem koupil minulý rok na podzim v Limbachu, místo na zahradě mi už taky došlo. | | Jayhaven, 29.3.2015 V Klivií je k máni, zítra mně ho posílají. | | Jakou koupit?, 29.3.2015 Strážnice, Střílky. | | Čo to je za chorobu?, 27.3.2015 Sestřihejte to co nejdřív, alespoň zjistíte míru poškození, přes ty rány stromek vysychá a napadnou jej houbové choroby.To zpožděné rašení nemusí nic znamenat, záleží jaká je to odrůda a na jaké podnoži.Například Marlen na semenáči mám z poloviny... celý příspěvek > | | Čo to je za chorobu?, 27.3.2015 Zdravím, z těch fotek se toho moc vyčíst nedá, myslím si že se spíš jedná o mechanické poškození.Zkuste zastřihnout pod místem poškození, jestli se objeví zelené lýko, měl by být stromek v pohodě.Řeznou ránu ošetřete. | |
| | Roxana, 25.3.2015 Zdravím, taky jsem ji dneska zasadil. | | Meruňka Veharda - kde pořídit?, 23.3.2015 Zkuste Záhradníctvo Iveta, Bratislava - Rusovce nebo Kvety Klívia, posílají i do ČR.
| | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 22.3.2015 Mně včera rozkvetl Sylvercot na Torinelu, na této podnoži by měl kvést mnohem později, alespoň to šlechtitelé tvrdí.Pár rozkvetlých kvítků je i na Goldrichu. | | Mrazu odolné merunky do vyšší n.v. kolem 600 m, 22.3.2015 Před pár lety byl v zahradkáři rozhovor s pěstitelem z Rakouska, ten pěstuje Bergeron v Alpách v 900 nmv.nikdy mu nepomrzl a každý rok sklízí 80- 90kg chutných meruněk. | | Mrazu odolné merunky do vyšší n.v. kolem 600 m, 22.3.2015 Naprostý souhlas, za zkoužku to určitě stojí, pokud se to nepovede, tak ty dvě stovky oželíte.Někde tady psal pán z pod Vysokých Tater, pěstuje Vehardu tuším v 800 nmv. | |
|
|
|
|