Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2015
Máš pravdu Petře, ty slivoně jsou jistější, i když jednou maximálně dvakrát za 20 let taky pomrznou, naštěstí slivovice mám dost, meruňkovice taky není k zahození.Ještě není po všem, některé odrůdy tu siberií možná přečkají.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.4.2015
Nemusíte, mráz to udělá za Vás.
Ani tohle mizerné počasí rozkvétání meruňek nezastaví, dnes rozkvetlo pár kvítků na Maďarce, VP a Leskoře.Letošní meruňková sezona je v pr...,broskvoně vzhledem k předpovědi na tom nebudou o moc lépe.
Pokud máte dost místa kupte obě, kvetou později.Goltrich a Sylvecot to mají u mně taky spočítané!
Jakou koupit?, 1.4.2015
Zdravím, Váš výběr se dost zúžil, Catherinu už v Ostrohu vyprodali.Krasava je dobrá volba, tedy pokud vám nevadí, že po uzrání rychle měkne.
Jayhaven, 29.3.2015
Zdravím pane Fiala, Vistarich jsem koupil minulý rok na podzim v Limbachu, místo na zahradě mi už taky došlo.
Jayhaven, 29.3.2015
V Klivií je k máni, zítra mně ho posílají.
Jakou koupit?, 29.3.2015
Strážnice, Střílky.
Čo to je za chorobu?, 27.3.2015
Sestřihejte to co nejdřív, alespoň zjistíte míru poškození, přes ty rány stromek vysychá a napadnou jej houbové choroby.To zpožděné rašení nemusí nic znamenat, záleží jaká je to odrůda a na jaké podnoži.Například Marlen na semenáči mám z poloviny... celý příspěvek >
Čo to je za chorobu?, 27.3.2015
Zdravím, z těch fotek se toho moc vyčíst nedá, myslím si že se spíš jedná o mechanické poškození.Zkuste zastřihnout pod místem poškození, jestli se objeví zelené lýko, měl by být stromek v pohodě.Řeznou ránu ošetřete.
Roxana, 25.3.2015
Zdravím, taky jsem ji dneska zasadil.
Meruňka Veharda - kde pořídit?, 23.3.2015
Zkuste Záhradníctvo Iveta, Bratislava - Rusovce nebo Kvety Klívia, posílají i do ČR.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 22.3.2015
Mně včera rozkvetl Sylvercot na Torinelu, na této podnoži by měl kvést mnohem později, alespoň to šlechtitelé tvrdí.Pár rozkvetlých kvítků je i na Goldrichu.
Mrazu odolné merunky do vyšší n.v. kolem 600 m, 22.3.2015
Před pár lety byl v zahradkáři rozhovor s pěstitelem z Rakouska, ten pěstuje Bergeron v Alpách v 900 nmv.nikdy mu nepomrzl a každý rok sklízí 80- 90kg chutných meruněk.
Mrazu odolné merunky do vyšší n.v. kolem 600 m, 22.3.2015
Naprostý souhlas, za zkoužku to určitě stojí, pokud se to nepovede, tak ty dvě stovky oželíte.Někde tady psal pán z pod Vysokých Tater, pěstuje Vehardu tuším v 800 nmv.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika