|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2015 V noci bylo +2, nad ránem se vyjasnilo teplota klesla na nulu. V příštích dnech se má postupně oteplovat, ale rána mají zůstat mrazivá. | | Červenomasá broskev, 5.4.2015 Prohlédl jsem si toho Starkla, podle popisu a fotografie by se mělo jednat o jednu a tu samou odrůdu, anebo hodně podobnou Roter W. | |
| | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 5.4.2015 Poopravená předpověď naštěstí vyšla, v noci nula, momentálně +2. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 4.4.2015 Předpověď je z letiště v Mošnově platí pro Frýdek Místek a okolí, pro Ostravu předpovídají -2. | | Rozkvétání broskvoní, 4.4.2015 Dnes bylo celkem přijatelně, svítilo sluníčko, teplota kolem 10-ti stupňů, po delší době bezvětří, tak jsem toho využil a stříknul i broskvoně Horizonem+Syllitem. | | Červenomasá broskev, 4.4.2015 Ano, jedná se o červenomasou odrůdu, velmi dobré, aromatické chuti, pevné konzistence, tudíž se dobře přepravuje.Takhle to tvrdí Francouzi, co je na tom pravdy nevím.Omylem nebo spíš vlastní hlouposti jsem si jí objednal taky.Podobná by měla být... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 4.4.2015 Tak, dokonáno jest.Bzučáci udělali to co museli a já si mohl konečně zapumpovat.O tom Championu vím, že se má používat dva dny před mrazem, ale víc věřím tomu včerejšímu postřiku Boraxem.Naštěstí tu špatnou předpověď pozměnili, v noci má být nula.Tak... celý příspěvek > | | Červenomasá broskev, 4.4.2015 Zdravím, pokud nejste z nejteplejší oblasti jižní Moravy, tak se Sangujne budete mít problém aby Vám vůbec uzrála.Kvete velmi pozdě, čím uniká jarním mrazíkům, ve Francii je dopororučována pro pěstování v jižnějších polohách, ale i tam dozráva až v... celý příspěvek > | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2015 Jo, jo včeličky a čmeláci fachčijů jakoby to mělo být naposled, chemický Alí bude muset s tím Championem posečkat, až půjdou ze šichty. | | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 4.4.2015 U Mně zatím dobrý, v noci polojasno+1.Následující dvě noci budou kritické.Včera jsem postříkal suprcloumákem(Horizon+Zato+Borax),dneska ještě zvažuji postřik Championem, pouze u rozkvetlých stromů. | |
| | Pisana, 3.4.2015 Asi takhle, ano.Většina prodejců opíše popis dané odrůdy ze země původu a o víc se nestará, jen aby byl tučný zisk.Kolikrát nejsou schopni dohledat základní informace, na jaké podnoži stromek roste atd.Ohledně vzmrzání květů a malých plůdku mají... celý příspěvek > | | Big Red, 2.4.2015 K těm mrazuodolnějším rozhodně nepatří, omrzlá je polovina loňských letorostů stejně jako u Kiotta, Pinkcot je letos kupodivu v pohodě. | | Jayhaven, 2.4.2015 Včera mně přifrčel kurýrní firmou Fofr,na podnoži Adesoto.Myslel jsem, že je to nějaká moderní podnož pro pěstování nižších tvarů, přitom je to stromisko něco přes tři metry.Takže těch 19 Eček je asi přiměřená cena. | | Orangered, 2.4.2015 V brožuře p.Tomáše Jána PECKOVINY se uvádí že by měl Orangered patřit k těm mrazuodolnějším odrůdám.U mně zatím dobrý, podle stavu pupenů odhaduji, že spolu s Tomcotem pokvetou postupně, až tak za 14dnů. | | Rozkvétání broskvoní, 2.4.2015 Vidím to taky ještě na jeden postřik.Pokropím je Syllitem+Horizonem.Vloni mi monilia probrala i květy broskvoní. | |
|
|
|
|