Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bergeron je nejlepší, 16.7.2015
Zdravím, já bych typnul Karolu, registrovaná byla v roce 1981,zraje VP-10 jádro je silně hořké.Bergeron má jádro sladké, někdy má dvě jádra v pecce jako Bohutická.
Merunka Radka, 15.7.2015 Obsahuje fotku
Když jsi jí Petře takhle hezky vychválil, skoro až do nebes,tak jsem si jí vloni pořídil taky.Letos dala první dva plody, je přesně taková ja jí popisuješ, výborná ranná odrůda s elegantní kyselinkou, cukernatost 16 Brix
Odrůdy Pinkcot®, 15.7.2015 Obsahuje fotku
Tak jsem je dneska taky očesal, plody jsou větší velikosti, chuťově žádna sláva.Chybí jim od každého něco, úplně postrádají meruňkové aroma, cukernatost mají 12 Brix.Sylvercot který zrál před 10 dny byl alespoň trochu aromatický, průměrné chuti.
Antonio Errani, 11.7.2015
Zas tak špatná není, na Tsunami a Leskoru se zatím nechytá, na druhou stranu byla chutnější než Sylvercot.Byl to jen malý plůdek na mrňavém stromku.
Orangered, 11.7.2015
Pěkná úrodička Petře, můj Orangered se věnuje raději růstu než plodnosti na jaře pár kvítku měl, ale žádný se v plod neproměnil.
Odrůdy Pinkcot®, 11.7.2015 Obsahuje fotku
Pinkcot postupně vybarvuje, stejně jako Radka.Poslední Leskory jsem obral dnes.
Antonio Errani, 11.7.2015 Obsahuje fotku
Během týdne dozrál jediný plod této odrůdy.Na první fotografii je v počátečním vybarvení.Chuť zatím hodnotit nebudu, ale cukrnatost je 20 Brix.
Leskora, 11.7.2015 Obsahuje fotku
Dnes jsem obral poslední Leskory, to co napsali pánove Petr a david, je svatá pravda, výborná ranná meruňka, cukernatost 16 Brix.
Meruňka Tsunami, 11.7.2015 Obsahuje fotku
Tsunami už rozkrojit tak nějak nelze,ale mám ji vyblejsklou i v tomto stavu.Vlevo Tsunami, vpravo Spring Blush.
Meruňka Tsunami, 11.7.2015 Obsahuje fotku
Zdravím, Tsunami dozrála začátkem července, chuťově je vynikající, cukernatost 17 Brix, šťavnatánemá chybu.
Nejaromatictejsi odruda, 3.7.2015
U nás na Valašsku 350 m.n.m začíná Pinkcot vybarvovat, Leskora bude o pár dnů dřív.Zítra dodám důkaz.
Jak zachránit usychající durancii?, 29.6.2015
Zdravím, ono i tá druhá Durancie nevypadá být v dobré kondici, něco ji schází.Oba stromy jsou vytáhle, řídké jako by byly zastíněné.Zdravá Durancie vytváří vyšší, přehuštěné koruny, které by se měly občas prosvětlit tzv.letním řezem.Ve Vašem případě... celý příspěvek >
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 29.6.2015
Zdravím, ctělo by to datailnější foto listů, spíš bych typnul houbu Stigmina.
Jak zachránit usychající durancii?, 28.6.2015
Řez po odkvětu je v pořádku, jen jste to přepísk s hloubkou řezu, ale bez fota jsou to jen dohady a taky nevíme jestli Durancie tento útok přežila.
Choroba svestek, 28.6.2015
Ono když zaryjete rýč a ještě v hloubce 30 cm se od něj práší, tak to asi nebude nadměrnou zálivkou.Těch pár litrů co stromům dopřeji navíc rychle odpije zemina v oklí mísy, ke kořínkům se jí moc nedostane, holt není nad klasický déšť, který se... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika