Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strepet, 30.7.2015 Obsahuje fotku
Nakonec prodejce nelhal, Strepet je opravdu příšerně sladká, měkká, šťavnatá,aromatická.Na zavařování a sušení super, sníst se dájí max. 3 plody pak už je ta sladkost až protivná.Cukernatost 25Brix.
Mám Pinkcot nebo něco jiného?, 30.7.2015 Obsahuje fotku
Zdravím, už čryři roky pěstujete něco jiného, Pinkcot určitě ne, ten dozrával více než před 14 dny.Prodejce Vás ošálil.Vypadá to spíš na Maďarskou, VP,nebo některou z Veselských meruňek.
Royalvee, 28.7.2015 Obsahuje fotku
Už není, první měkký plod Royalvee jsem koštoval dnes, šťavnatá,chutná broskev, pecka nedlučitelná od dužiny.Sunhaven mi chutnal více.
Albatros, 28.7.2015 Obsahuje fotku
Tady Petře na broskve ptáci nejdou, horší to je s hmyzáky.Poslední dva Abatrosy jsem zbaštil před chvílí.Na Lunu jsem taky moc zvědavý.
Kdy dozrává Kioto?, 28.7.2015 Obsahuje fotku
Kioto, sklízeno dnes.Na neduživém stromku, pomalého růstu dozrálo 10 meruňek, letos překvapivě jsou plody velmi chutné, sladko-kyselé, šťavnaté,cukernatost 16Brix.
Legolda, 28.7.2015 Obsahuje fotku
Dnes jsem Legoldu obral taky, plody nejsou nijak hezké na pohled, ale chuťově patří letos k těm nejlepším odrůdám výborné, aromatické chuti, cukernatost 15Brix.
Bergeval, 28.7.2015 Obsahuje fotku
Zdravím, dnes jsem sklidil první, zralé plody odrůdy Bergeval, výborné sladko- kyselé chuti, cukernatost 16Brix.Letos dozrály o tři týdny později než v loňském roce.
Mám Pinkcot nebo něco jiného?, 27.7.2015
Máte Kioto.
Mám Pinkcot nebo něco jiného?, 26.7.2015
Zdravím, zkuste dodat foto, Kioto by to být mohlo, právě dozrává i u mně.
Royalvee, 26.7.2015 Obsahuje fotku
Na odrůdy Royal Glory, Spring Lady, Elegant Lady a Wistarych si budu muset minimálně rok počkat, tak příkládám alespoň pár fotek právě dozrávající odrůdy Royalvee, plody jsou ještě tvrdé.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 26.7.2015 Obsahuje fotku
Ještě přikládám pár zapomenutých Harbingerů, plody byly malé, velikosti menších meruňek, příjemné sladko-kyselé chuti, pecky neodlučítelné od dužiny, popraskané s nevyvinutým jádrem.
Strepet, 26.7.2015 Obsahuje fotku
Zdravím pane Milane, taky jsem si jí pořídil, mám ji na podobné podnoži, Wavit.Obě podnože vzešly ze slivoně Wangenheimovy, odrůdy na ně naštěpené snižují vzrůstnost o 30 procent oproti St.Julienu.Odrůda Strepet byla vyšlechtěna na sušení a... celý příspěvek >
Legolda, 25.7.2015
Moje Legolda, je silně napadena suchou skvrnitostí, některé plody jsou popraskané, jiné mají černé fleky, přesto jsou chuťově velmi dobré, sladko-kyselé s říznou meruňkovou chutí, možná, až moc aromatické.Mám jí Petře od p.Z.ze Srážnice.Legolda se... celý příspěvek >
Albatros, 25.7.2015
Můj Albatros je Petře původem z teplého východního Slovenska od p.Vajdy.Možná má tu dřívější dobu dozrávání podvědomě zakodovanou ze své domoviny.
Myslite si ze je cresthaven pozdni, ale jdete:), 25.7.2015
Zdravím, pokud je na té první fotce skutečně O Henry, o čem silně pochybuju, tak Vám podle současného vybarvení bude zrát ještě před Flamingem. Nebo se vyplní tvrzení mého bratra, který pracoval dva roky v Italském Miláně, který je pevně přesvědčen,... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika