|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Duranzia, 10.2.2016 Omyl, pořád je bezkonkurenčně nejlepší. | | Nejchutnější odrůdy meruněk, 10.2.2016 Farbaly nabízí pro jarní prodej zahradnictví na Závorce.Mám ji taky, rády jí vymrzají květní pupeny, přeborník v růstu taky není. | |
| | Nejchutnější odrůdy meruněk, 9.2.2016 Mám jen čtyři Durancie, několik klonů Domácí trnky a Zelenou ryngli, ostatní jsem vykopal.Na podzim jsem vysadil Presentu, Elenu a Lipnickou. | | Nejchutnější odrůdy meruněk, 9.2.2016 Auroru má p.Zíbal ze Strážnice-záruka pravosti. | | Nejchutnější odrůdy meruněk, 9.2.2016 Zdravím, máte to seřazené hezky.Ve Vašem výběru mi schází výborná Leskora a místo Spring Blusch by raději volil Tsunami nebo Auroru, jinak dobý. | | Duranzia, 8.2.2016 To chce klídek, bude to v pohodě.Před vánoci jsem naměřil 9 Brix, do půlky ledna to nekleslo, tak jsem kvas nechal vypálit.Z 340 litrů nateklo 40 litrů 51% trnkovice(po naředění)Liguére je trošku sladší, s typickou mandlovou příchutí Durancií,... celý příspěvek > | | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 6.2.2016 Dnes bylo teplo, mírný vánek, tak jsem to všechno ohrčel Kuprikolem se Silwetem.Od té doby co používám místo Jaru, smáčedlo Sillvet star, znám kadeřavost jen z vyprávění.
| | Raná meruňka na Jižní Moravu, 6.2.2016 Kvalit Maďarské, Velkopavlovické a Sabinovské žádna meruňka nedosáhne.Pokud si majitelé sadu nějakou tu ranou chtějí pořídit, tak Leskora a Radka jsou opravdu výborné. | | Aurora, Tsunami - cizosparasne - opylovaci Veselka, Madarska?, 5.2.2016 Tsunami kvete později, ostatní se můžou částečně potkat. | | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 30.1.2016 Nebýt toho větru, tak byl dneska ideální počas, ještě je čas. | |
| | Bergeval, 17.1.2016 Zdravím pane Jano, proti moniliovému úžehu bych alespoň dva postřiky doporučil, moniliovou hnilobu plodů jsem zaznamenal u Bergevalu, po vydatných deštích, ale to hnily téměř všechny odrůdy. | | Bergeval, 14.1.2016 Rozdíly v chuti jsou zanedbatelné, obě odrůdy jsou výborné, mi osobně více chutná Bergarouge, je vic bergeronovatější. | | Bergeval, 13.1.2016 Zdravím pane Jano, Bergarouge dozrává schodně s VP.Bergeval zhruba o 10 dní dřív, kyselinek má díky Bergeronu taky dost. | | Duranzia, 11.1.2016 Rovněž doporučuji, Durancii má v nabídce CRZ Prievidza.Ve středu jde 340 litrů do kotle. | | Merunka Goldstrike, Robada, nebo Farbaly, 5.1.2016 Nepíšete o jakou odrůdu se jedná, možná to Leskora zvládla 2 krát, ale spíš vloni, letos určitě ne! | |
|
|
|
|