Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Duranzia, 10.2.2016
Omyl, pořád je bezkonkurenčně nejlepší.
Nejchutnější odrůdy meruněk, 10.2.2016
Farbaly nabízí pro jarní prodej zahradnictví na Závorce.Mám ji taky, rády jí vymrzají květní pupeny, přeborník v růstu taky není.
Nejchutnější odrůdy meruněk, 9.2.2016
Mám jen čtyři Durancie, několik klonů Domácí trnky a Zelenou ryngli, ostatní jsem vykopal.Na podzim jsem vysadil Presentu, Elenu a Lipnickou.
Auroru má p.Zíbal ze Strážnice-záruka pravosti.
Zdravím, máte to seřazené hezky.Ve Vašem výběru mi schází výborná Leskora a místo Spring Blusch by raději volil Tsunami nebo Auroru, jinak dobý.
Duranzia, 8.2.2016
To chce klídek, bude to v pohodě.Před vánoci jsem naměřil 9 Brix, do půlky ledna to nekleslo, tak jsem kvas nechal vypálit.Z 340 litrů nateklo 40 litrů 51% trnkovice(po naředění)Liguére je trošku sladší, s typickou mandlovou příchutí Durancií,... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 6.2.2016
Dnes bylo teplo, mírný vánek, tak jsem to všechno ohrčel Kuprikolem se Silwetem.Od té doby co používám místo Jaru, smáčedlo Sillvet star, znám kadeřavost jen z vyprávění.
Raná meruňka na Jižní Moravu, 6.2.2016
Kvalit Maďarské, Velkopavlovické a Sabinovské žádna meruňka nedosáhne.Pokud si majitelé sadu nějakou tu ranou chtějí pořídit, tak Leskora a Radka jsou opravdu výborné.
Aurora, Tsunami - cizosparasne - opylovaci Veselka, Madarska?, 5.2.2016
Tsunami kvete později, ostatní se můžou částečně potkat.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 30.1.2016
Nebýt toho větru, tak byl dneska ideální počas, ještě je čas.
Bergeval, 17.1.2016
Zdravím pane Jano, proti moniliovému úžehu bych alespoň dva postřiky doporučil, moniliovou hnilobu plodů jsem zaznamenal u Bergevalu, po vydatných deštích, ale to hnily téměř všechny odrůdy.
Bergeval, 14.1.2016
Rozdíly v chuti jsou zanedbatelné, obě odrůdy jsou výborné, mi osobně více chutná Bergarouge, je vic bergeronovatější.
Bergeval, 13.1.2016
Zdravím pane Jano, Bergarouge dozrává schodně s VP.Bergeval zhruba o 10 dní dřív, kyselinek má díky Bergeronu taky dost.
Duranzia, 11.1.2016
Rovněž doporučuji, Durancii má v nabídce CRZ Prievidza.Ve středu jde 340 litrů do kotle.
Merunka Goldstrike, Robada, nebo Farbaly, 5.1.2016
Nepíšete o jakou odrůdu se jedná, možná to Leskora zvládla 2 krát, ale spíš vloni, letos určitě ne!
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika