Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka do vyšší polohy - 456 m n. m., 25.2.2016
Bergeron na St.Julienu.J.Č
Málo plodící meruňky, 23.2.2016
Těžko radit, když jsem Vaše stromky neviděl, pokud rostou zdravě, určitě bych jim dal ještě šanci.Zkuste je přihnojit organickými hnojivy, začátkem léta provést tzv.Šittův řez, tím nic nepokazíte.
Odrůdy Pinkcot®, 23.2.2016
 Souhlas, v mém příspěvku je hodnocení z Holovous.
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 21.2.2016
Byla by to pecka, kdyby jste si namnožil vlastní podnože z pecky!
Odrůdy Pinkcot®, 19.2.2016
Pinkcot je částečně samosprašná, na mrtvici odchází většinou už po prvním přeplození, stejně jako Kioto a Sylvercot.Na předčasné odumírání(Apopexii),jsou odolnější, Spring Blusch, Tsunami,Big Red a Samourai.
Raná meruňka na Jižní Moravu, 14.2.2016
Orangered mi ještě neplodila, někde jsem to vyčetl, myslim že na stránkách VŠU Holovousy.
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 14.2.2016
Dobrý kompost, záruka úspěchu.
Raná meruňka na Jižní Moravu, 13.2.2016
Tak to máte štěstí Jano, Leskora je citlivá na mon, úžeh i hnilobu, Orangered,taktéž.
Nejchutnější odrůdy meruněk, 12.2.2016
Merunkový semenáč MVA, byl vyselektován právě pro oblast jižní Moravy do lehkých, suchých hlinitopisčitých půd.
Nejchutnější odrůdy meruněk, 12.2.2016
Meruňkový semenáč, Myrobalán.
Raná meruňka na Jižní Moravu, 11.2.2016
Většina odrůd dozrávajících v tomto období je citlivá k moniliové hnilobě včetně Leskory a V-P.Snad Tomcot, ale te ještě nemám vyzkoušený.Odolnější jsou Bergarouge, Bergeron a Tardikot, opravdu nevím.
Benedicte, 11.2.2016
Benedicte, tolerantní ke kadeřavosti, plod velký, výborné kořenité chuti, vyšší odolnost k zimním mrazům, vhodná i k pěstování v okrajovýcch oblastech.Zdroj staré odrůdy Bojkovice ponož St.Julien
Raná meruňka na Jižní Moravu, 11.2.2016
Zdravím pane Jano, Orangered má odolnost slabší na moniliový úžeh i mon. hnilobu.Vymrzání květních pupenů u Radky se nemusíte obávat, uvadí se že v zimách, kdy se často střídají silnější mrazy s častými oblevami, může část květních pupenů vymrznout,... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 11.2.2016
Nevím jak velkou kapku jste použila,výrobce dporučuje 1-15ml na 10 litrů posrřikové kapaliny,1ml je údajně dostačující.
Bergeval, 11.2.2016
Nebyl by jsem si tak jistý, prodejci uvádí, nejúspěšnější kříženec odrůd Bergeron x Orangered, ale ten je opsaný z jednoho zdroje a tudíž je u všech prodejců stejný, kdešto šlechtitelé se shodují na křížení Bergeronu s Goldrichem..Jiří Č.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika