Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 7.4.2016 Obsahuje fotku
Zbyla mi chvilka času, tak taky přidám pár fotek.
Elegant Lady, 4.4.2016
Stromky jsem koupil u pana Vajdy, ten se ale dušuje že očka nakoupil někde jinde, že nemá zapotřebí klamat zákazníky.Doteď jsem byl s touto ovocnou školkou(Čaklov) velmi spokojený.Stromky vždy přišly v perfektním stavu, kvalitně zabalené, tak nevím,... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk, 4.4.2016
Bez chemie se neobejdete, Radka je náchylná na monilový úžeh i hnilobu stejně jako VP.
Elegant Lady, 3.4.2016
Ano, něco je špatně, proto si v zemích bývalého Československa nekoupím ani rajčata!
Elegant Lady, 2.4.2016 Obsahuje fotku
Elegant Lady je velmi atraktivní, středně pozdní broskvoň(RH+18),původem z USA Merrill Kalifornie 1981(Early O Henry x July Lady).Květy jsou voňavé, růžovité(miskovité).Plody jsou velmi velké 200-250 gramů, slupka má základní barvu oranžově-žlutou z... celý příspěvek >
Dospělá meruňka téměř nekvete, 1.4.2016
Meruňce dodejte, draslík, fosfor, kompost, na podzim uležený kravský hnůj, na list mikroprvky, proveďte Šittův řez, v parném létě bude vděčná za občasnou zálivku, ochranu před moniliovým ůžehem a hlavně se držte pravidla číslo jedna-méně, znamená... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2016
Sporgon končí taky, je nesehnatelný i na Slovensku.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 29.3.2016
Jedině v laboratoři, pouhopouhýh okem to dokáže málokdo.
Merunka na pálení, 29.3.2016
Nemyslel jsem tím, že nemáte pravý Bergeron.Klonů Bergeronu koluje Několik, ten můj původní Francouzký má plody spíš větší, bez červeného líčka, je silně aromatický, vynikající srovnatelný s Maďarskou.Nikdy jsem ho nestříkal proti mon. úžehu,... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 29.3.2016
Letos, žádné koktejlíky, neplánuju.Včera za slunečného počasí, bezvětří, proveden první postřik Signumem.Ještě mám v záloze, Sporgon od loňska a Horizon, Talent nechám do révy.Proti pozdním jarním mrazíkú jsem se na zkoužku vyzbrojil tím zázračným... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 29.3.2016
Dneska roskvetlo prvních pár kvítků na Maďarské a Auroře, taky rozvetají středně pozdni broskvoňe Vistarich, Maria Bianca, Suncres, Symphonia a velmi pozdní nektarinka Venus.
Orange de Provence (Polská), 29.3.2016 Obsahuje fotku
Stará Francouzská odrůda, dozrává 2 dny před Bergeronem, kvetení je pozdní.Plody jsou velé, při přeplození a nedostatku vody, střední,oranžové s několika červenými tečkami-výborné aromatické chuti.Odrůda je tolerantní k monliovému úžehu, na... celý příspěvek >
Helen de Roussillion, 29.3.2016 Obsahuje fotku
Velmi pozdní, patentovaná odrůda, zraje po Bergeronu.Růst je bujný vzpřímený, kvení je taky pozdní, dobrá odolnost na zimní mrazy i pozdní jarní mrazíky(na úrovni Bergeronu).Plody jsou střední, při probírce velké oranžovo-červeně pigmentované, dužina... celý příspěvek >
Merunka na pálení, 29.3.2016
V mých podmínkách je to přesnně naopak, nebo nemáte ten správný BERGERON.
Merunka na pálení, 28.3.2016
Vpodstatě se dá pálit téměř ze všech, ale nejlepší jsou ty aromatičtější s vyšší cukernatosti.Mimo VP a Maďarské by určitě nebyly špatné Veselské meruňky Vestar, Veharda, Velbora, Vesprima, výborná meruňkovice je i z Bergeronu, určitě by se daly... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika