|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Rubista, 11.4.2016 Z těchto důvodu jsem se s ní musel rozloučit.Rozhodování bylo těžké, nepomohlo vůbec nic(Antre, Dittane,Delan) | | Opadávající květy, 11.4.2016 Věk a zkušenosti se leckdy přeceňují.Přece jen jedna nápověda,200 květů na 10-ti letou broskvoň je žalostně málo.takže to odhaduji na špatnou výživu.Doplňte jí mikroprvky do půdy i na list, přihnojte síranem draselným.Pořiďte si hnojivovo pro... celý příspěvek > | |
| | Opadávající květy, 11.4.2016 Na to nejdůležitější jsem zapoměl.Největším nebezpečím pro stromy jsou jejich majitelé! | | Opadávající květy, 11.4.2016 Nepíšete o jakou odrůdu se jedná, většina broskvoní je samosprašných, ale najde se i několik cizosprašných(potřebuji opylovače)Další možnosti je špatná výživa(broskvoň je jednou z nejnáročnější ovocných dřevin co se výživy týče).Nedostatek nebo... celý příspěvek > | | Sazenice révy 2016, 10.4.2016 Sazenice vinné révy, od pana Knížka mi přišly minulý týden v úterý.Namočil jsem je na dvě hodiny do roztoku lignohumátu a hned nasadil.Všechny už prorazily voskový krunýř a očividně raší.Nemůžu si stěžovat, ujatelnost 100% i se sazenicema z let... celý příspěvek > | | Ananasová meruňka, 10.4.2016 Taky jsem po ní tolik toužil, až jsem se rozjel přes celou Moravu.Koupil jsem dvě Ananasové velké(Znojemské) a dvě Bohutické, třetí mi pan Venuta dal zdarma.Bohutická patří do sortotypu Velkopavlovické, roste zakrsle, plody jsou střední až velké,... celý příspěvek > | | Rubista, 9.4.2016 Ano Petře, i dokonale vyplněná visačka ještě nemusí být zárukou pravosti odrůdy.Jen jsem ctěl všem těm ziskuchtivým šizuňkům ukázat jak má vypadat visačka od profesionálů, aby mohli dál beztrestně podvádět, tentokrát s noblesou, takhle je to... celý příspěvek > | | Rubista, 9.4.2016 Po kliknutí na obrázek je pod ním strohý komentář. | | Rozkvétání slivoní, 9.4.2016 Šárka, nešárka pořád je to nejlepší slivka všech dob, navíc vypadá být v dobré kondici.30 let bych jí netypoval, vypadá jako dvacetiletá nevěsta. | | Rubista, 9.4.2016 Pan Beran tvrdí, že je pravá! | |
| | Elegant Lady, 7.4.2016 Ano, je to tak, moderní odrůdy za všemi Haveny a spol, jen pokulhávají.Jediná která se jim může alespoň trochu rovnat je kanadská Royalvee.Harrow Beauty nemůžu porovnat jelkož mi místo ní ze Strážnice protentokrát poslali Cresthaven, takže Havenů mám... celý příspěvek > | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 7.4.2016 Jirka nakupoval, hlavně v eshopech, ale stím už je konec, špatná kvalita výpěstku, časté záměny.Teď už jen Plantex a cizina. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 7.4.2016 Nahnědlé okraje okvětních plátku jsou popálené Signumem, naštěstí.Tady nepršelo ani nepamatuji, takže monilia má utrum.Když už tady máme maďarské klíma, tak proč nepěstovat, maďarské odrůdy, ještě mám v záloze 3 klony maďarské, Ligeti Orias odešla na... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 7.4.2016 Jen jestli je Adesoto, Adesotem.Z Klivie jsem si objednal broskvoň Jayhaven právě na této podnoži, na dodacím listě i na ručně načmárané visačce balo uvedena jako podnož Adesoto, na zaponenuté visačce od dodavatele je GF-677.Limbach mi poslal... celý příspěvek > | | Rozkvétající broskvoně, 7.4.2016 Ještě pár narychlo focený květů broskvoní. | |
|
|
|
|