Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rubista, 11.4.2016
Z těchto důvodu jsem se s ní musel rozloučit.Rozhodování bylo těžké, nepomohlo vůbec nic(Antre, Dittane,Delan)
Opadávající květy, 11.4.2016 Obsahuje fotku
Věk a zkušenosti se leckdy přeceňují.Přece jen jedna nápověda,200 květů na 10-ti letou broskvoň je žalostně málo.takže to odhaduji na špatnou výživu.Doplňte jí mikroprvky do půdy i na list, přihnojte síranem draselným.Pořiďte si hnojivovo pro... celý příspěvek >
Opadávající květy, 11.4.2016
Na to nejdůležitější jsem zapoměl.Největším nebezpečím pro stromy jsou jejich majitelé!
Opadávající květy, 11.4.2016
Nepíšete o jakou odrůdu se jedná, většina broskvoní je samosprašných, ale najde se i několik cizosprašných(potřebuji opylovače)Další možnosti je špatná výživa(broskvoň je jednou z nejnáročnější ovocných dřevin co se výživy týče).Nedostatek nebo... celý příspěvek >
Sazenice révy 2016, 10.4.2016
Sazenice vinné révy, od pana Knížka mi přišly minulý týden v úterý.Namočil jsem je na dvě hodiny do roztoku lignohumátu a hned nasadil.Všechny už prorazily voskový krunýř a očividně raší.Nemůžu si stěžovat, ujatelnost 100% i se sazenicema z let... celý příspěvek >
Ananasová meruňka, 10.4.2016
Taky jsem po ní tolik toužil, až jsem se rozjel přes celou Moravu.Koupil jsem dvě Ananasové velké(Znojemské) a dvě Bohutické, třetí mi pan Venuta dal zdarma.Bohutická patří do sortotypu Velkopavlovické, roste zakrsle, plody jsou střední až velké,... celý příspěvek >
Rubista, 9.4.2016
Ano Petře, i dokonale vyplněná visačka ještě nemusí být zárukou pravosti odrůdy.Jen jsem ctěl všem těm ziskuchtivým šizuňkům ukázat jak má vypadat visačka od profesionálů, aby mohli dál beztrestně podvádět, tentokrát s noblesou, takhle je to... celý příspěvek >
Rubista, 9.4.2016
Po kliknutí na obrázek je pod ním strohý komentář.
Rozkvétání slivoní, 9.4.2016
Šárka, nešárka pořád je to nejlepší slivka všech dob, navíc vypadá být v dobré kondici.30 let bych jí netypoval, vypadá jako dvacetiletá nevěsta.
Rubista, 9.4.2016 Obsahuje fotku
Pan Beran tvrdí, že je pravá!
Elegant Lady, 7.4.2016
Ano, je to tak, moderní odrůdy za všemi Haveny a spol, jen pokulhávají.Jediná která se jim může alespoň trochu rovnat je kanadská Royalvee.Harrow Beauty nemůžu porovnat jelkož mi místo ní ze Strážnice protentokrát poslali Cresthaven, takže Havenů mám... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 7.4.2016
Jirka nakupoval, hlavně v eshopech, ale stím už je konec, špatná kvalita výpěstku, časté záměny.Teď už jen Plantex a cizina.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 7.4.2016
Nahnědlé okraje okvětních plátku jsou popálené Signumem, naštěstí.Tady nepršelo ani nepamatuji, takže monilia má utrum.Když už tady máme maďarské klíma, tak proč nepěstovat, maďarské odrůdy, ještě mám v záloze 3 klony maďarské, Ligeti Orias odešla na... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 7.4.2016
Jen jestli je Adesoto, Adesotem.Z Klivie jsem si objednal broskvoň Jayhaven právě na této podnoži, na dodacím listě i na ručně načmárané visačce balo uvedena jako podnož Adesoto, na zaponenuté visačce od dodavatele je GF-677.Limbach mi poslal... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 7.4.2016 Obsahuje fotku
Ještě pár narychlo focený květů broskvoní.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika