Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarne mraziky 2016, 23.4.2016
Dejte si do vyhledavače"Cropaid",v nabídce ho mají ing.Vysloužil Petr a p.Jroslav Helma, jsou tam uvedeny i kontakty na oba prodejce.Litr cropaidu příjde na 960 kč a vystačí na 200l postřiku.
Jarne mraziky 2016, 23.4.2016
Bude to masakr, snad se do té předpověďi meteorologové netrefili.Zatím nikdo nepotvrdil účinnost Cropaidu, tak jsem se rozhodl ho vyzkoušet, včera jsem provedl první postřik.Snad to není jen nějaké předražené placebo, do -3 stupňů by to fungovat... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 17.4.2016 Obsahuje fotku
Na Valašsku taky kvetou.
Rozkvétající broskvoně, 17.4.2016 Obsahuje fotku
Bratrova Revita.
Pravost prodávaných odrůd/ kód pěstitele, 17.4.2016 Obsahuje fotku
Včera, po prohlídce bratrovy zahrady byl odhalen a usvědčen další pachatel podvodu.Je jím EKO zahradnictví Arbocom Vrčeň u Nepomuku, na broskvoni Symphonii se nějakým záhadným zpúsobem objevily zvonkovité květy!Takže ten kdo si myslel, že má Symhonii... celý příspěvek >
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 17.4.2016
Nedalo mi to a trošku jsem zapátral.Onen nevzhledný nádor u Tsunami způsobuje podle Italských pěstitelů, rozvleklý a studený průběh jara.
Toptaste, 17.4.2016
Nasušit a sníst trnky z šesti vzrlostlých stromů, by byla pořádna fuška..Někteří dobrodruzi touto odrůdou osázeli celé sady.
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 16.4.2016
Signum ochránil obě.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 16.4.2016
Tady kvete Bergeron asi 14 dnů po VP.Bergeron ještě dokvétá a na Maďarkách a VP už jsou malé plůdky.
Roubování peckovin za kůru, 15.4.2016
U Slabě rostoucích odrůd meruněk na myrobalánu(Veselka, Early Orange),podnože podrůstají o 106,ve vegetačním období je likviduji jednou za 14 dnů.U bujně rostoucích odrůd se výmladky nevyskytují.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.4.2016 Obsahuje fotku
Tady (Frýdecko-Místecko) dokvétají opozdilci.
Rozkvétající broskvoně, 15.4.2016 Obsahuje fotku
Dokvétající broskvoně.
Pravost prodávaných odrůd/ kód pěstitele, 14.4.2016
Kromě ručně psané visačky, byla i zapomenutá, řádně vyplněná SPZétka ,od dodavatele, kde byla uvedena jako podnož GF-677.Se sázením broskvoní na podzim mám špatné zkušenosti, ujatelnost cca 10%,na jaře se mi zatím ujaly všechny, kromě Earlycrest z... celý příspěvek >
Prodejci si popis odrůd značně přikrášlí, aby prodali co nejvíc.Jayhaven z Kivie bude nejspíš pravý, typ květu (zvonkovitý) i doba dozrávání souhlasí, nesouhlasí podnož (namísto Adesota, GF-677).Má to být nějaký vylepšený Redhaven, takže náchylnost... celý příspěvek >
Strážnice 2 záměny, místo Dixired-Halehaven, Harrow Beauty-Cresthaven.Bojkovice, objednány 2 kusy Špendlík žlutý, dorazily Top Taste.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika