Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zastavení klejotoku, 14.5.2016
Prostudujte vlákna, která jsou zaměřena na moniliový úžeh.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 14.5.2016
Nepamatuju si to přesně, zhruba 4 roky.Tomcot je v odolnosti na mráz ze všech odrůd co tady mám nejcitlivější(pomrzly i mladé výhonky),následován je Aurorou, Orangeredem a Farbaly.Pravidelně namrzávaví ve dřevě a sypou se jim květní pupeny i v zimách... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 11.5.2016
Buď jste přepísk dávku, nebo jste stříkal příliš pozdě.Měď je pro broskvoně v rozpuku silně toxická, takhle jsem si před pár lety odrovnal Early Redhaven a Earliglo.
Vyklobaná očka, 11.5.2016
Zřejmě to budou pěkní ptáčkové, ti ptáčkové.Inu každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2016
Zatím nedaly ani jeden plod, takže jejich chuť nemůžu posoudit.
Těžko říct s moniliozou problém nemívám(pravidelné 2-3 postřiky) na mráz v květu si jsou v podstatě všechny odrůdy rovny(rozdíly jsou jen v desetinách stupně).V květu mi snad ještě nikdy nezmrzly, většinou pomrznou až v období zmrzlíků.V odolnosti... celý příspěvek >
Bhart a Farbaly jsou bez monilie i bez plodů.
Mráz - malé plůdky broskvoní, 10.5.2016
Jayhaven u mě taky dobrý,ještě aby byl chuťově podobný RH, pak bych těch 18 Eček považoval za docela dobrou investici.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2016
Bergeron je u mě nejmrazuodolnější ze všech odrůd, jak letos, tak i 18.5.2012 na něm zůstalo několik plodů, žádné jiné ovoce jsem v tomto roce neměl a to tady bylo -6 st.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 9.5.2016
Maďarky a VP bez napadení mon.úžehem.V.P je bez meruňek na Maďarkách něco málo zbylo.
Mráz - malé plůdky broskvoní, 9.5.2016
Tady jsem na tom Petře podobně, kromě těch co uvádíš vymrzly ještě Symphonia, Vistarich,O Henry, Halehaven,Fairhaven a "Elegant Lady".Beze strát se zatím jeví Cresthaven, Royalvee,B.J.Elberta, F.M3,Fertilia Morettini a Luna.Albatros,... celý příspěvek >
Kadeřavost v květnu, 7.5.2016
Toptasty mi monilia zlikvidovala, zústal poslední mohykán z Plantexu, po dvou postřicícch(Signum a Horizon) je pro letošek zachráněn, ale ze 7O% mu pomrzly plody.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 7.5.2016
Když to všechno sečtu, stálé přetrvávající sucho,3 roky po sobě přeplozeno, tlak moniliozy, mrazy z před pár dnů, tak v červnu bude mrtvice řádit jak "černá ruka"
Kadeřavost v květnu, 7.5.2016
Na 36 broskvoních jsem našel zhruba 10 kadeřavých lístků.Větší starosti mi dělá monilia, občas se objeví zvadlá větvička.
Rouby meruněk - Hardcot, Radka, Darina, 5.5.2016
Na vlhkém, severním svahu Vám nebude prosperovat žádná meruňka, Velkopavlovická patří na nejteplejší a nejvíce osluněné místo v zahradě.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika