|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Zastavení klejotoku, 14.5.2016 Prostudujte vlákna, která jsou zaměřena na moniliový úžeh. | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 14.5.2016 Nepamatuju si to přesně, zhruba 4 roky.Tomcot je v odolnosti na mráz ze všech odrůd co tady mám nejcitlivější(pomrzly i mladé výhonky),následován je Aurorou, Orangeredem a Farbaly.Pravidelně namrzávaví ve dřevě a sypou se jim květní pupeny i v zimách... celý příspěvek > | |
| | Mráz - malé plůdky broskvoní, 11.5.2016 Buď jste přepísk dávku, nebo jste stříkal příliš pozdě.Měď je pro broskvoně v rozpuku silně toxická, takhle jsem si před pár lety odrovnal Early Redhaven a Earliglo. | | Vyklobaná očka, 11.5.2016 Zřejmě to budou pěkní ptáčkové, ti ptáčkové.Inu každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2016 Zatím nedaly ani jeden plod, takže jejich chuť nemůžu posoudit. | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2016 Těžko říct s moniliozou problém nemívám(pravidelné 2-3 postřiky) na mráz v květu si jsou v podstatě všechny odrůdy rovny(rozdíly jsou jen v desetinách stupně).V květu mi snad ještě nikdy nezmrzly, většinou pomrznou až v období zmrzlíků.V odolnosti... celý příspěvek > | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 10.5.2016 Bhart a Farbaly jsou bez monilie i bez plodů. | | Mráz - malé plůdky broskvoní, 10.5.2016 Jayhaven u mě taky dobrý,ještě aby byl chuťově podobný RH, pak bych těch 18 Eček považoval za docela dobrou investici. | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 9.5.2016 Bergeron je u mě nejmrazuodolnější ze všech odrůd, jak letos, tak i 18.5.2012 na něm zůstalo několik plodů, žádné jiné ovoce jsem v tomto roce neměl a to tady bylo -6 st. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 9.5.2016 Maďarky a VP bez napadení mon.úžehem.V.P je bez meruňek na Maďarkách něco málo zbylo. | |
| | Mráz - malé plůdky broskvoní, 9.5.2016 Tady jsem na tom Petře podobně, kromě těch co uvádíš vymrzly ještě Symphonia, Vistarich,O Henry, Halehaven,Fairhaven a "Elegant Lady".Beze strát se zatím jeví Cresthaven, Royalvee,B.J.Elberta, F.M3,Fertilia Morettini a Luna.Albatros,... celý příspěvek > | | Kadeřavost v květnu, 7.5.2016 Toptasty mi monilia zlikvidovala, zústal poslední mohykán z Plantexu, po dvou postřicícch(Signum a Horizon) je pro letošek zachráněn, ale ze 7O% mu pomrzly plody. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 7.5.2016 Když to všechno sečtu, stálé přetrvávající sucho,3 roky po sobě přeplozeno, tlak moniliozy, mrazy z před pár dnů, tak v červnu bude mrtvice řádit jak "černá ruka" | | Kadeřavost v květnu, 7.5.2016 Na 36 broskvoních jsem našel zhruba 10 kadeřavých lístků.Větší starosti mi dělá monilia, občas se objeví zvadlá větvička. | | Rouby meruněk - Hardcot, Radka, Darina, 5.5.2016 Na vlhkém, severním svahu Vám nebude prosperovat žádná meruňka, Velkopavlovická patří na nejteplejší a nejvíce osluněné místo v zahradě. | |
|
|
|
|