|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016 Kozla zahradníkem zrobili, na 100% jsou listy popálené Kuprikolem.Pro narašené dřeviny je měď ve vyšších koncentracích silně toxická. | | Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016 U sousedů to bude zřejmě moniliový úžeh, u Vás nejspíš popálení chemií nebo bakteriální vymirání pupenů, chtělo by to delailnější foto. | |
| | Zaschle lístky meruňky, 19.5.2016 Chtělo by to nějakou nápovědu, z těch dvou nekvalitních fotek se toho moc vyčíst nedá.Meruňka může mít nefunkčni kořeny, popálené hnojivy, uhnilé v utužené a přemokřené zemině, poškozené hlodavci.Listy můžou být popálené chem.postřiky.Taky může být... celý příspěvek > | | Mráz - malé plůdky broskvoní, 18.5.2016 Taky velmi rád potvrzuju odolnost moravské Moravie a Lednické žluté, stejně jako FM3 a Fertilia Morettini nestratily ani jeden plůdek, na Springbelle jsem objevil dva kousky. | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 18.5.2016 Jirka velice rád Petře potvrzuje, že Aramis-Shamade dorazil v prvotřídní kvalitě.Vypadá, že na tom bude dobře i s mrazuodolností, po tom smrtícím mrazu neměl ani jaden lístek svěšený podobně jako Soledáno, kderé je doporučováno pro středomořské... celý příspěvek > | | Světlé skvrny na listech, 17.5.2016 Těch příčin múže být více, nejpravděpodobnější bude nedostatek draslíků, hořčíků a některého z mikroprvku, listy můžou být také popálené nedávnými mrazy.Zapravením draselného hnojiva do půdy a přihnojením mikroprvky na list nic nezkazíte. | | Zastavení klejotoku, 16.5.2016 Můžete to zkusit, ale nejdřív si vypněte příklep! | | Zastavení klejotoku, 15.5.2016 Zastavit lze jen hlubším řezem, k ošetření používám Dendrosan, ale jsou i jiné tmely. | | Mráz - malé plůdky broskvoní, 15.5.2016 Pár nektarinek jsem našel na Snow Queen a Marii Aurelii, Super Queen a Venus nebudou mít nic, Sweet Lady se po zimě neprobudila.Ještě jsem objevil pár broskviček na Fairhavenu, Dixiredu a jeden plůdek se ještě drží na "Eegant Lady". | | Zastavení klejotoku, 15.5.2016 Pokud si to nenastudujete, budete tady lamentovat příští rok znovu.Teď už pomůže jen ostříhat tzv.do živého(zelené vodivé pletiva, lýko),preventivně stříknout Horizonem a rány ošetřit, to jste měl udělat před a po kvetení. | |
| | Suchá skvrnitost listů peckovin, 15.5.2016 Jsem na tom Petře podobně, po opadu listů jsem použil Champion, v prosinci Sulku, na jaře před rašením Kocide, ve vegetačním období nepomohlo ani Antre, Syllit,Delan, Ditane,prostě marnost nad marnost. | | Vážně mi umírá meruňka?, 15.5.2016 Rád bych se mýlil, ale téhle meruňce už nepomůže ani Chuck Norris.Jestliže nějaké zásobní látky měla, tak už je dávno spotřebovala a tím pohnojením bylo dílo dokonáno. | | Vážně mi umírá meruňka?, 14.5.2016 Tak to Vám gratuluji, meruňku si pořiďte novou a ostříhejte ji až na jaře, téhle už opravdu není pomoci. | | Vážně mi umírá meruňka?, 14.5.2016 Z té fotografie se dá zjistit pouze to, že jste vdaná.Meruňka se prostě neujala, hnojením jí už nepomůžete. | | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 14.5.2016 Maďarská a Bergeron jsou u mě nejspolehlivější, netrpí chorobami(Bergeron má občas strupaté plody),VP je proti Maďarkám citlivá i na křivý pohled.Duel Lednice versus Veselé, prozatím plichta Leala 1ks, Vesna taky. | |
|
|
|
|