Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016
Kozla zahradníkem zrobili, na 100% jsou listy popálené Kuprikolem.Pro narašené dřeviny je měď ve vyšších koncentracích silně toxická.
Zaschle lístky meruňky, 20.5.2016
U sousedů to bude zřejmě moniliový úžeh, u Vás nejspíš popálení chemií nebo bakteriální vymirání pupenů, chtělo by to delailnější foto.
Zaschle lístky meruňky, 19.5.2016
Chtělo by to nějakou nápovědu, z těch dvou nekvalitních fotek se toho moc vyčíst nedá.Meruňka může mít nefunkčni kořeny, popálené hnojivy, uhnilé v utužené a přemokřené zemině, poškozené hlodavci.Listy můžou být popálené chem.postřiky.Taky může být... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky broskvoní, 18.5.2016
Taky velmi rád potvrzuju odolnost moravské Moravie a Lednické žluté, stejně jako FM3 a Fertilia Morettini nestratily ani jeden plůdek, na Springbelle jsem objevil dva kousky.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 18.5.2016
Jirka velice rád Petře potvrzuje, že Aramis-Shamade dorazil v prvotřídní kvalitě.Vypadá, že na tom bude dobře i s mrazuodolností, po tom smrtícím mrazu neměl ani jaden lístek svěšený podobně jako Soledáno, kderé je doporučováno pro středomořské... celý příspěvek >
Světlé skvrny na listech, 17.5.2016
Těch příčin múže být více, nejpravděpodobnější bude nedostatek draslíků, hořčíků a některého z mikroprvku, listy můžou být také popálené nedávnými mrazy.Zapravením draselného hnojiva do půdy a přihnojením mikroprvky na list nic nezkazíte.
Zastavení klejotoku, 16.5.2016
Můžete to zkusit, ale nejdřív si vypněte příklep!
Zastavení klejotoku, 15.5.2016
Zastavit lze jen hlubším řezem, k ošetření používám Dendrosan, ale jsou i jiné tmely.
Mráz - malé plůdky broskvoní, 15.5.2016
Pár nektarinek jsem našel na Snow Queen a Marii Aurelii, Super Queen a Venus nebudou mít nic, Sweet Lady se po zimě neprobudila.Ještě jsem objevil pár broskviček na Fairhavenu, Dixiredu a jeden plůdek se ještě drží na "Eegant Lady".
Zastavení klejotoku, 15.5.2016
Pokud si to nenastudujete, budete tady lamentovat příští rok znovu.Teď už pomůže jen ostříhat tzv.do živého(zelené vodivé pletiva, lýko),preventivně stříknout Horizonem a rány ošetřit, to jste měl udělat před a po kvetení.
Suchá skvrnitost listů peckovin, 15.5.2016
Jsem na tom Petře podobně, po opadu listů jsem použil Champion, v prosinci Sulku, na jaře před rašením Kocide, ve vegetačním období nepomohlo ani Antre, Syllit,Delan, Ditane,prostě marnost nad marnost.
Vážně mi umírá meruňka?, 15.5.2016
Rád bych se mýlil, ale téhle meruňce už nepomůže ani Chuck Norris.Jestliže nějaké zásobní látky měla, tak už je dávno spotřebovala a tím pohnojením bylo dílo dokonáno.
Vážně mi umírá meruňka?, 14.5.2016
Tak to Vám gratuluji, meruňku si pořiďte novou a ostříhejte ji až na jaře, téhle už opravdu není pomoci.
Vážně mi umírá meruňka?, 14.5.2016
Z té fotografie se dá zjistit pouze to, že jste vdaná.Meruňka se prostě neujala, hnojením jí už nepomůžete.
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 14.5.2016
Maďarská a Bergeron jsou u mě nejspolehlivější, netrpí chorobami(Bergeron má občas strupaté plody),VP je proti Maďarkám citlivá i na křivý pohled.Duel Lednice versus Veselé, prozatím plichta Leala 1ks, Vesna taky.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika