Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sylred, 27.6.2016
Těžko říct, Tsunami letos pomrzly plody jako ostatním odrůdám, v květu se z mrazem ještě nepotkala. Auroře zatím plůdky pomrzly vždy a to už okolo nuly, dál už s ní nepočítám.Místo ní budu schánět Pricii, na googlu má slušnou popularitu.
Sylred, 27.6.2016
Nechci dělat předčasné závěry, ale první úroda Tsunami byla opravdu výborná, Leskorám a Radkám se přinejmenším vyrovná.
Leskora, 27.6.2016
Ninfy už jsou Petře, obě v pánů.první z Kohaplantu přišla totálně suchá.Druhá z Crz, rostla hezky, ale zdejší klima jí nesedlo, před 14-ti dny svěsila lístky(mrtvice)
Co se s broskvemi děje?, 27.6.2016
Zdravím, pokuste se nafotit ty nezdárné sousedovic švestky, možná se posuneme krok do předu.Přenos houbových chorob, virů a bakterií ze švestek na broskvoně a meruňky je zcela běžný (hmyzem, prouděním vzduchu atd.)
Broskvoň Earlycrest, 27.6.2016
Můj stromek se před třemi lety neujal, takže mi nezbývá nic jiného, než mlčky závidět.
Sylred, 27.6.2016
Právě kvůlí tomu jsem s prodejci přestal kamarádit.Sylred mě Petře nějak neoslovila, raději bych prubnul tu předTsunamní, Priciju.
Co se s broskvemi děje?, 26.6.2016
Můj předchozí příspěvek byl reakcí na poškozené nektarinky hosta 40 230,u paní tazatelky si nejsem zcela jist, nikdy jsem na broskvoni nic podobného neviděl.Spíš bych se přiklonil k názoru pana Waltra, na googlu jsou podobná poškození přičitána právě... celý příspěvek >
Pravděpodobně pádlí broskvoňové-múčnatka broskýň(Sphaerotheca pannosa).Houba napadá především nektarinky a clingy, výjmečně broskvoně a mandloně.Z broskvoní je nejvíc napadána odrůda Sunhaven, výjmečně Redhaven a Cresthaven.Choroba se šíří za vyšších... celý příspěvek >
Sylred, 26.6.2016
Není co dodat.
Úroda meruněk 2016, 26.6.2016
Jiný kraj, jiný mrav nebo naopak, tady byl nejteplejší únor.
Rozhodně to hloupost není.
Obaleč švestkový - 1. generace, 26.6.2016
Dik za uznání pane Ivane, nejsem z těch co "hází flintu do žita",byl to jen ůsměvný výrok pana Komárka z opravdu povedené komedie, Na samotě u lesa.Na to.že mi tady něco pomrzne jsem si už za ty roky, tak nějak zvykl, větru a dešti taky zatím... celý příspěvek >
Obaleč švestkový - 1. generace, 26.6.2016
Letos je to bídá, vloni cca 1200 litrů kvasu, meruňky spočítám na prstech, broskví je tak dvakrát do tuctu, trnky zbyly jen na domácích, ale na pálení to nebude.Asi se na to vybodnu, prodám kravku a na jaře už nezaseju.
Mrtvice?, 24.6.2016
Zřejmě máte pravdu, letos jsem takhle přišel o Tomcot a Vestar.
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 24.6.2016
Odrůd se dá sehnat mnohem víc, ale už je není kam nacpat, taky je mám seřazeny aby plodily postupně(Maycrest, Springcrest-Cresthaven, Diana a O Henry),jsou i pozdnější odrůdy, ale do těch bych už nešel, po půlce září tady pravidelně panuje sichravé... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika