Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 18.7.2016
Já jí v 350 mnm obral minulou středu.
Maďarská, 18.7.2016
Používám HYKOL-Z, už je nedostupný a Harmonie mikroprvky, do broskví Fytovit 2-3 postřiky za vegetační období.Třešně nepěstuju, mikroprvky by mohly částečně zabrat.
Maďarská, 17.7.2016
Bergeval praská zcela výjmečně, vlastně jen v roce 2013 prasklo pár plodů, tenkrát jsem na mladém stromku(druhý rok po výsadbě)nechal příliš mnoho plodů, ty nestačily pořádně vyzrát a po pár deštívých dnech několik plodů prasklo.V dalších dvou letech... celý příspěvek >
Placatá broskev - praskají plody, 17.7.2016
Uvádí se, že praskání pecek je způsobeno nedostatkem mikroprvku, především boru.Podle mě je to odrůdová vlastnost, která se rok od roku liší.Postihuje hlavně rané odrůdy u mně nejvíce Harbinger.S tím vápnem bych byl opatrnější, když už tak jen... celý příspěvek >
Maďarská, 17.7.2016
Maďarská praská více jako Bergeval, méně než V-P.
Maďarská, 17.7.2016
Mizerně, v odolnosti na jarní mrazy obsadila druhé místo, hned za Bergeronem, ale kroupy (1.6) plodíky rozsekaly na "márné kúsky".Příští týden se chystám sklidit dvě meruňky ze tří stromů.Bergeron bude o pár dnů později, tam jsem napočítal 18... celý příspěvek >
Uschlé listy slivoně, 14.7.2016
Kontaktní akaricid a insekticit Sanmite 20 wp, částečně likviduje i další roztoče(vlnovníy, hálčivce,molice a některé druhy mšic).
Springtime, 13.7.2016
Sprinngtime nakonec tu mrazivou noc rozdýchala, teď už má přírůstky něco přes metr, tak snad to zvládne a přiští rok se "pochlapí."
Bergeval, 13.7.2016
Nějaký výrazný rozdíl v chuti není, Bergarouge mi příjde za těch 10 dnů, o které zraje později, trošku vyzrálejší.Neumím to popsat jako Petr,to musíte pane Mikeši vyzkoušet.Obě už jsou celkem sehnatelné, nabízí je ve Slupi u Znojma, nebo zahradnictví... celý příspěvek >
Bergeval, 12.7.2016 Obsahuje fotku
Vy mi dáváte zabrat pane Jano, Bergeval je opravdu jednou z nejkvalitnějších odrůd.Na mon úžeh se uvádí odolnost střední, na praskání plodů a mon.hnilobu vysoká, je vhodná i na "biopěstování".Doporučuju, nic lepšího neseženete (kromě... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 10.7.2016
14 dnů před Dixired a miskovitý květ má z dostupných odrůd jen Harbinger a Teska.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 10.7.2016
Dixired má paní Štěpánko květ zvonkovitý.
Úroda meruněk 2016, 10.7.2016
Karola je jen částečně samosprašná, jestli ta slabá plodnost není způsobena právě tím.Při dobrém opylení ráda přeplozuje a tím pádem má sklon ke střídavé plodnosti.
Bergeval, 9.7.2016
Leskora to schytala nejvíc, mám jí na otevřenějším stanovišti, pomrzly jí všechny plody i s krátkymi plodonosnými větvemi, celkem dobře zregenerovala.
Bergeval, 9.7.2016 Obsahuje fotku
Zdravím Jano, Orangered mi ani po pěti letech nezaplodila(mráz 26.4).Papírově by měly zrát nastejno, možná Bergeval o pár dnů později(-10 VP).Pokud pořád ještě váhate, doporučuju Vám na vlastní zodpovědnost Bergeval.Nějaké Orangeredy jsem dostal od... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika