Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 31.7.2016
Symphonie mi ještě neplodilla, letos měla slušně nasazeno, ale všechno zmrzlo, zrát by měla asi 5 dnů po Halehavenu.Snow Queen odkvetla v pohodě, přečkala jarní mrazy, málé plůdky omlátily kroupy.Plody nepraskají a nejsou tolik napadány vosami a... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 30.7.2016
GF-677 poroste i v kyselé půdě, není problé na dno vysadbové jámy přisypat trochu mletého vápence a jednou za tři roky pocukrovat okolí stromku dolomitickým vápencem.Já jsem s GF-677 velmi spokojený, mám na ní Fenix, Flamingo, Royal Glory, Symphonii,... celý příspěvek >
Flamingo, 29.7.2016
Flamingo jsem Petře nezrušil, zrušilo se samo(křehké a lámájicí se dřevo).Vloni i po dvou probírkách se rozlomilo na tři kusy.Nebyl jsem s nim vůbec spokojen, jen prvních pár plodů mělo jakou, takou broskvovou příchuť(nikoli však výraznou),dalších... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 29.7.2016
Zdravím pane Jano, B-VA 2 se do těžké jilovité půdy taky nehodí, to už je lepší GF-677.Tady nejbujněji roste Mandžuská, následována GF-677a B-VA 2.Do těžkých půd je nejvhodnější St..Julien, do středně těžkých BSB-1,St.Jul, Adesoto a Mandžuská.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 26.7.2016
Nakonec i nová Dixired je podvrh,plody jsou stále zelené, zřejmě to bude další Haleheven.
Royalvee, 26.7.2016 Obsahuje fotku
Kanadská Royalvee letos překvapila vysokou mrazuodolnosti, v odolnosti na krupobití obstála nejlíp ze všeho ovoce.První zralé plody jsou hůř vybarvené, chutově velmi dobré-aromatické.Letos jasná jednička, na většině broskvoní nezůstalo nic, na... celý příspěvek >
Bergeron je nejlepší, 26.7.2016
Bergeron má vysokou cukernatost, proto je doporučován na pálení, v roce 2014 měl 19 Brix, Vesna dokonce 22.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 25.7.2016
Favorita u mě na BSB-1 roste slabě oproti Halehavenu na stejné podnoži.
Bergeron je nejlepší, 25.7.2016 Obsahuje fotku
Letos Bergeron dozrál o několik dnů dřív, možná i proto, že na stromu nakonec dozrálo 21 meruněk.Přesně jak zní název vlákna"Bergeron je prostě nejlepší",aromatický, sladko-kyselý, cukernatost 18 Brix.
Škůdce, 24.7.2016
Je to velká, hnědá puklice.
Broskvoň Harrow Beauty, 20.7.2016
Harnas Petře nemám, dal jsem přednost Royalvee, na Harrow Beauty taky letos něco bude.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 20.7.2016
Favorita přečkala pane Jano, jarní mrazík bez újmy.Kroupy a vichřice jí omlátily většinu plodú, něco shnilo, nakonec jsem obral jen 5 broskví.Chuťově výborné, odlučitelnost od pecky dobrá.Rozhodně je odolnější na jarní mrazy než meruňky.Bergeval tady... celý příspěvek >
Onemocnění meruňky, 19.7.2016
Řekl by mrtvice(apopexie),zachránit už nelze.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 19.7.2016
FM 3 dokáže v některých letech dozrát i 20 dnů před RH.Statistiky si nevedu, vloni zrála FM 3 kolem 2O.7,Bergeval asi týden po ní.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 18.7.2016
Maďarky jsem obral dneska(všechny 2 kusy),takže letos zrálá, Maďarská meruňka 5 dnů po FM 3,vloni to bylo více jak 14 dnů.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika