Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Halehaven a Fairhaven, 14.8.2016 Obsahuje fotku
Letos tady broskvím pšenka nekvete, po všech těch útrapách(mráz, kroupy, vichřice)se ještě v minulých dnech dostavily přívalové lijáky.Broskve jsou nacucané vodou, chuťově neuspokojivé, chybí cukry i aroma, ani hmyzáci na ně nejdou.Líp dopadl... celý příspěvek >
Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 12.8.2016
Halehaveny pomrzly docela dost, B.J.Elberta překvapila, netroufámám si tvrdit která je mrazuodolnější, příště to může být naopak.Letos pomrzly Redhaveny, Early Redhaveny, Earligla,Harbite a jiné prověřené odrůdy, takže u těch dvou to považuju za... celý příspěvek >
Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 12.8.2016
Zdravím pane Jano, B.j.Elberta přestála jarní mrazíky beze strát, většinu plodů omlátily kroupy, zbytek vichřice koncem červa.Letos Burbanka neprubnu, pravděpodobně by dozrával v těchto dnech, Halehaven mám v plánu sklidit teď v neděli(9 broskví ze... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 11.8.2016 Obsahuje fotku
Fairhaven je letos velmi kvalitní, Halehaven je ještě tvrdý.
Leskora, 10.8.2016
Doposud jsem na nich žádnou houbovou, ani jinou chorobu nezaznamenal.
Leskora, 9.8.2016
Tsunami i Leskora jsou výborné, ale Bergeval je o třídu výš.
Moravia, Gracia, Lednická žlutá, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Pan T.Ján považuje tyhle odrůdy za dávno překonané(vlastně i Halehaven).Zásadně s tím nemohu souhlasit, první plody Lednické žluté jsou fantastické, sladce navinulé, s příjemnou kyselinkou, aromatické.Moravia je považována za jednu z nejlepšich... celý příspěvek >
Leskora, 8.8.2016
Kupovaná (podtržená) Tsunami a dobře vyzrála se nedá vůbec porovnat, zralé Tsunami jsou chuťově srovnatelné s Leskorou, mi chutná víc Tsunami.Auroru nemůžu porovnat jelikož mi vždy úspěšně zmrzla.
Jayhaven, 8.8.2016
Těžko říct, pochybnosti mám taky, ale doba dozrávání, typ květu(zvonkovitý) souhlasí, na fotkách Limbachu plody Jayhavenu vypadají taky podobně, tak snad to nebude další záměna.
Krasava, 8.8.2016 Obsahuje fotku
Krasava letos není žádná krasavica, nevybarvená,neodlučitelná, nechutná.
Leskora, 8.8.2016
Tsunami je pane Jano, víc odolnější na mráz i na houbové choroby než Aurora, Tsunami je navíc tolerantní k PPV.
Jayhaven, 7.8.2016 Obsahuje fotku
První dva plody Jayhavenu, zklamání-blátovitá jalovina,snad se kvalita plodů zlepší se stářím stromku.
Maďarská, 2.8.2016
Bergeron začíná kvést o pár dnů později, když už je Tsunami rozkvetlá.
Maďarská, 1.8.2016
Tsunami tady kvete jako jedna z posledních, Maďarky dokvétají a začíná kvést Bergeron, takže s opylením by neměl být problém.
Royalvee, 31.7.2016 Obsahuje fotku
Royalvee má letos gigantické plody(tahle není největší) výborné, osvěžující chuti s úžasným aroma.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika