|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Halehaven a Fairhaven, 14.8.2016 Letos tady broskvím pšenka nekvete, po všech těch útrapách(mráz, kroupy, vichřice)se ještě v minulých dnech dostavily přívalové lijáky.Broskve jsou nacucané vodou, chuťově neuspokojivé, chybí cukry i aroma, ani hmyzáci na ně nejdou.Líp dopadl... celý příspěvek > | | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 12.8.2016 Halehaveny pomrzly docela dost, B.J.Elberta překvapila, netroufámám si tvrdit která je mrazuodolnější, příště to může být naopak.Letos pomrzly Redhaveny, Early Redhaveny, Earligla,Harbite a jiné prověřené odrůdy, takže u těch dvou to považuju za... celý příspěvek > | |
| | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 12.8.2016 Zdravím pane Jano, B.j.Elberta přestála jarní mrazíky beze strát, většinu plodů omlátily kroupy, zbytek vichřice koncem červa.Letos Burbanka neprubnu, pravděpodobně by dozrával v těchto dnech, Halehaven mám v plánu sklidit teď v neděli(9 broskví ze... celý příspěvek > | | Halehaven a Fairhaven, 11.8.2016 Fairhaven je letos velmi kvalitní, Halehaven je ještě tvrdý. | | Leskora, 10.8.2016 Doposud jsem na nich žádnou houbovou, ani jinou chorobu nezaznamenal. | | Leskora, 9.8.2016 Tsunami i Leskora jsou výborné, ale Bergeval je o třídu výš. | | Moravia, Gracia, Lednická žlutá, 9.8.2016 Pan T.Ján považuje tyhle odrůdy za dávno překonané(vlastně i Halehaven).Zásadně s tím nemohu souhlasit, první plody Lednické žluté jsou fantastické, sladce navinulé, s příjemnou kyselinkou, aromatické.Moravia je považována za jednu z nejlepšich... celý příspěvek > | | Leskora, 8.8.2016 Kupovaná (podtržená) Tsunami a dobře vyzrála se nedá vůbec porovnat, zralé Tsunami jsou chuťově srovnatelné s Leskorou, mi chutná víc Tsunami.Auroru nemůžu porovnat jelikož mi vždy úspěšně zmrzla. | | Jayhaven, 8.8.2016 Těžko říct, pochybnosti mám taky, ale doba dozrávání, typ květu(zvonkovitý) souhlasí, na fotkách Limbachu plody Jayhavenu vypadají taky podobně, tak snad to nebude další záměna. | | Krasava, 8.8.2016 Krasava letos není žádná krasavica, nevybarvená,neodlučitelná, nechutná. | |
| | Leskora, 8.8.2016 Tsunami je pane Jano, víc odolnější na mráz i na houbové choroby než Aurora, Tsunami je navíc tolerantní k PPV. | | Jayhaven, 7.8.2016 První dva plody Jayhavenu, zklamání-blátovitá jalovina,snad se kvalita plodů zlepší se stářím stromku. | | Maďarská, 2.8.2016 Bergeron začíná kvést o pár dnů později, když už je Tsunami rozkvetlá. | | Maďarská, 1.8.2016 Tsunami tady kvete jako jedna z posledních, Maďarky dokvétají a začíná kvést Bergeron, takže s opylením by neměl být problém. | | Royalvee, 31.7.2016 Royalvee má letos gigantické plody(tahle není největší) výborné, osvěžující chuti s úžasným aroma. | |
|
|
|
|