Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvalita domacej palenky, 30.11.2016
Dík za nabídku, pokud máte trnkovicu, po keré mi spadne brada a zaručeně sa mi vrátí sluch i zrak tak rozhodně neodmítnu.
Není problém, pane Láďo.Pěstitelská pálenice Tichá,"valašské království"na Novojičínsku.
Nevím jak to chodí jinde, ale ve zdejší pěstitelské pálenicí se první měřený litr dává automaticky bokem (do připravené petky),a pálenice si za něj nic neučtuje, každý si s nim může naložit jak uzná za vhodné.Někdo si ho přilije do "hotového",ale... celý příspěvek >
Kdy postřik proti monilia laxa a strupovitosti broskvoní, 29.11.2016
Strupovitost peckovin se tady řešila tuším v meruňkových příspěvcích, s monilií laxa se diskuze rozjede až na jaře po odkvětu broskvoní.
Houbové choroby (plíseň) na kořenech výpěstků slivoní ze školky, 29.11.2016
Takže nakonec jsem udělal dobře, že jsem nakoupil v Klívii, sice byly dražší (22 Éček)za kus.Dvouleté výpěstky něco přes dva metry, prostě radost pohledět.S Wavitem mám obdobnou zkušenost, mám na něm asi 3 meruňky, ale je to bída.Téměř nerostou a o... celý příspěvek >
Houbové choroby (plíseň) na kořenech výpěstků slivoní ze školky, 28.11.2016
Harbella-Klivia Rusovce(Bratislava),Haroma-Plantex Veselé u Piešťan, Klivia,Spomyšl (Praha-Staré Město).
Kdy postřik proti monilia laxa a strupovitosti broskvoní, 28.11.2016
Pár povadlých větviček jsem tady zaznamenal taky, ta hnusná houba začala likvidovat i slivoně a v posledních dvou letech se sem tam objeví i na broskoních, taže na jaře dostanou všechny pecky předpisovou dávku Horizonu a Signumu(při rozkvétání a... celý příspěvek >
Houbové choroby (plíseň) na kořenech výpěstků slivoní ze školky, 27.11.2016
Včera jsem sázel slivoně Harbellu, Haromu, Jofelu a Topfive na podnoži St.Julien A, ten světle šedý povlak na kořenech byl taky.Neřekl bych, že je to plíseň,spíš nějaká obranná reakce rostliny na poškození kořenů, změnu prostředí, popřípadě... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 26.11.2016
Bělomasky zrají těsně před a s RH a jsou naprosto bezproblémové, od pecky se jim moc nechce.SRG tady dozrává cca.20 dnů po RH zároveň se Suncrestem.
Broskvová sezóna 2011, 26.11.2016
Mám tady bělomasou Snow Queen a Super Queen, nejsou napadány hmyzem ani monilií.Žlutomasé Maria Aurelia, Venus,Sweet Lady a Stark Red Gold, jsou to pozdní až velmi pozdní velkoplodé nektarinky (pocházející z volného opylení nebo pokřížení... celý příspěvek >
Tipala, 26.11.2016
Ano, letos byla přímo kyselá cukernatost jen 13 Brix.,Špendlíky měly mezi 18-19 Brix.možná je to způsobeno tou šárkou.
Broskvová sezóna 2011, 26.11.2016 Obsahuje fotku
Největší plody tady měla nektarinka Super Queen, Halehaven a Redhaven.Na obrázku není ta největší, ta vážila 278 gramů.
Tipala, 25.11.2016
Šárka na listech je výstavní, monilii a cukry jse u ní neobjevil.
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 25.11.2016
   Sebehezčí visačka ještě nezaručuje pravost odrůdy, se slovenskými prodejci mám mnohem lepší zkušenosti než s českými, ostatně i z dopravci.Stromky z Limbachu i Klívie dorazily do dvou dnů, perfektně zabalené, žádní zastřižení mrzáci... celý příspěvek >
Broskvová sezóna 2011, 25.11.2016
Modřinka nedosahuje kvalit ani jednoho z rodičů, alespoň tady ne.Mnohem kvalitnější je ranější Michaela, navíc se nemusí pracně protrhávat.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika