|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Červené marhulky, 12.12.2016 Kioto jsem v řezu nenašel, tak alespoň podobnou Escandeho meruňku Sweetred. | | Kvalita domacej palenky, 10.12.2016 Tady na Valašsku jsme krapet umíněrnější, do "liguéré"nepouštíme nic pod 40%!Ta troška aromatu za to nestojí! | |
| | Ovocné stromy u pole, 10.12.2016 Ty zvadlé výhony a klejotok již naznačují, že mladá meruňka může v příštím roce uschnout celá.Ve většině případů uschne a nemusí se jednat jen o meruňky a višně, v posledních letech Monilia laxa úspěšně likviduje i švestky a pozvolna začíná... celý příspěvek > | | Ovocné stromy u pole, 10.12.2016 Tak to pardón, pokud postupujete systematicky, potom může být taková ochrana smysluplná! | | Jesenno - zimné práce, 10.12.2016 .Je to smutné, ale taky jsem musel vykopat Bystrickou muškátovou. | | Sabinovská, 10.12.2016 Jak už jsem psal, Vesna vstupuje do plodnosti pozdě a na myrobalánu až velmi pozdě.Například Domácí trnky, Durancie, Z.r. nebo Těchobuzická na myrobalánu vstupují do plné plodnosti někdy až po 10.letech.Barbora zraje zároveň s Maďarskou v některých... celý příspěvek > | | Jesenno - zimné práce, 10.12.2016 Nejen v V.Losinách, ARBIA Zlín(Malenovice) broskvoně a nektarinky na podzim nenabízí, vyorávají je až na jaře. | | Sabinovská, 9.12.2016 Která je nejchutnější? Těžko posoudit, všechny jsou výborné.Veselka zraje o dva, tři dny dřív, růst slabší až střední, netrpí chorobami, při dobrém odkvětu rádá přeplozuje, chuťově je výborná až vynikající..Vesna je prevít, bujný a... celý příspěvek > | | Ovocné stromy u pole, 8.12.2016 Taky jsem takhle uvažoval.Zhruba před 15-ti lety mi odešla Velkopavlovická meruňka, další rok Karola, potom Leskora.Tak jsem začal pátrat po příčinách(knihy, časopisy, vyptával jsem se kde se dalo),mezitím mi monilia a ostatní houby vesele... celý příspěvek > | | Sabinovská, 8.12.2016 Barbora, Vesna,Veselka, Veharda,Velbora, Vesprima a téměř veselská-Rakovského.Vestar mi letos odešla na bekteriozy v místě srůstu s podnoží, ale pořídím si jí znovu. | |
| | Ovocné stromy u pole, 8.12.2016 Co máte na mysli tou ochranou malých stromků?Měl jsem za to, že ošetřovat nijak nepotřebují, kromě kadeřavosti broskvoní a začne se až proti monilií po pár letech, když začnou kvést. Pokud to vidíte takhle, pravděpodobně se prvních květů nikdy... celý příspěvek > | | Sabinovská, 7.12.2016 Jsou si všechny hodně podobné, ještě do tohoto sortotypu patří Bohutická, Marlen a rakouská meruňka z Wachau, Klosterneuburg.V chuti ani v nárocích na pěstování nejsou téměř žádné rozdíly.Na Sabinovské jsem měl zatím jen první dva plody, Bohutické... celý příspěvek > | | Maďarská, 7.12.2016 A pre porovnanie odolnosť Vehardy a Bergeronu neviete...? Viem, Bergeron je odolnější na mráz než Veharda, z veselských odrůd jsou odolnější Vesna a Vesprima. | | Kvalita domacej palenky, 6.12.2016 Máte hotovo, při měřeni zbytkových cukrů refraktometrem Vám to pod 4 Brix už neklesne (neskvasitelné cukry). | | Jofela, 1.12.2016 Pokud se Vám očko chytlo, bude Jofela prospívat i na myrobalánu. | |
|
|
|
|