|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 23.2.2017 Jistější bude asi ten Kuprikol, Horizon s Dithanem použiju taky. | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 23.2.2017 Klidně můžete použít oba dva.Až se umoudří počasí stříkněte nejdřív Sulku, při nalévání pupenů Kuprikol. | |
| | Strepet, 23.2.2017 Je aj aromatickejšia ako Kioto?To nemůžu posoudit Kioto jsem vyřadil pro jeho špatný zdravotní stav (citlivost k houbovým a bakteriovým chorobám).Strepet zůstal, takže asi bude i aromatičtější. | | Strepet, 23.2.2017 Ano,23-24 Brix. | | Strepet, 22.2.2017 Bergeron je aromatičtější, chutnější a má pevnější dužinu. | | Strepet, 22.2.2017 Strepet mám na Wavitu a růst je mizerný, na semenáči nebo Myrobalánu poroste bujněji.Na zimní mrazy má odolnost dobrou, na jarní mrazy nic moc.Na sušení bych raději použil kvalitnější Bergeron, VP apod. | | Suchá skvrnitost listů peckovin, 22.2.2017 Já dám Petře na radu právě pana Vinšálka a vezmu to Horizonem s Dithanem ještě před květem.Pozdější ošetření se už většinou mine účinkem. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 22.2.2017 S úspěchem (zatím) používám, pří rozvinutí prvních kvíků, Signum a druhý při dokvétání Horizon.Oba postřiky jsou dostačující i pro takové cilivky jako Aurora a Spring Blusch.
| | Nové odolné marhulky na PPV, 22.2.2017 Se Spring Blusch mám Petře podobnou zkušenost, míň aromatická, ale jinak dobrá, vloni si odpočinula tak snad letos překvapí (teda jestli nezmrzne).Candela vypadá hezky, ale další meruňky už vysazovat nebudu.Pan david docela chválil Betinku. | | Strepet, 20.2.2017 Strepet je samosprašná. | |
| | O jakou jde chorobu slivoně?, 19.2.2017 Na té fotce je vidět jen vylomená větev. Jestli je tam nějaká houba nebo bakterie to poznají jen ve specializované laboratoři.Takže Champion, Horizon a Tervanol budou zapotřebí. | | O jakou jde chorobu slivoně?, 19.2.2017 Řekl bych, že Váším stromkům lýko nic nežere.Rány jsou už částečně zavalené, tudíž k poškození muselo dojít v mínulém roce (kroupy, popřípadě nějaké jiné mechanické poškození),v období dormance rostlina není schopna tvořit hojivý kalus.Stromky... celý příspěvek > | | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 19.2.2017 Přesně tak, pokud se vydaří počasí v druhé půlce srpna, tak není nad Halehaven a B.J.Elbertu.Z odrůd před RH mi tady nejlíp vychází Sunhaven, FM 3 a Michaela.Počtvrté budu na jaře sázet Dixired, snad už bude konečně pravý!Harbinger jsem zrušil... celý příspěvek > | | Odrůda Soledano - je samopsprašná?, 18.2.2017 Jó, to je osud.Taky se zřejmě nerada vzdávate, když si chcete pořídit další.. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 18.2.2017 Letos budu Signum pužívat čtvrtou sezonu, zatím spokojenost. | |
|
|
|
|