Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Abate fetel, 12.4.2017
Sázel jsem jí asi před třemi týdny, takže na nějaký ten kvítek si budu muset nějaký pátek počkat.
Reakce na řez v prvním roce, 11.4.2017
Já bych jí ten terminál nechal, líp pak obrůsta plodným dřevem na kterém jsou plody kvalitnější.
Holubova Meruňka, 11.4.2017 Obsahuje fotku
Bohutická a Holubova (Brédská) jsou dvě rozdílné odrůdy.Bohutickou množí jen ovocná školka Venuta v Kadově nedaleko Bohutic.Holubova se pěstovala spíše v Čechách.Některé zdroje zase uvádí, že sem byla dovezena ze zemí Beneluxu.
Holubova Meruňka, 10.4.2017
Kde Vám Holubovu (Brédskou) vnutili?Scháním jí už nějakou dobu a všude tvrdí že už se nemnoží.
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 10.4.2017
Těžko říct, nějak jsem to nehlídal, nejtuhší mrazy byly hned v té první vlně, dva dny  -22,5°C potom už to šlo pod 20°C.
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 10.4.2017
Tady raší Negra, Uran,Rizamat, Venus,Himrod, Nimrak,Vanessa, Ananasnyj a Afrodita.Zmrzl Vostorg, Attica,Prim a Kodrjanka.
Podzimní termín výsadby broskvoní, 10.4.2017
O Henry dva kusy z Kohaplantu, krajina pôvodu GR dopadly naprosto stejně.
Hrušeň Abate fetel, 9.4.2017
Moje pochází z Maďarska, podnož Kavkazská.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 9.4.2017
Jeden postřik stačit zřejmě nebude.Od úterý se má ochladit a pršet, tak jsem to dnes potuploval Horizonem se zbytkem Cropaidu.
Postřik na pilatku, 8.4.2017
Calypsa mám ještě na dvě sezóny, jinak druhý postřik dávám Reldan.Jestliže je Mospilan slabý, tak není problém dát dvojnásobnou dávku.
Řez pětileté meruňky, 7.4.2017
Na pětiletou VP je to až moc slaboboučké.Chtělo by to mělce obkopat v průměru cca 80 cm a udržovat v bezplevelmém stavu.Kyselou půdu meruně taky nemusí, takže přivápnit dolomitem, popelem ze dřeva, přisipat trošku drasla.Kolmě rostoucí větvičky... celý příspěvek >
Řez pětileté meruňky, 7.4.2017
Řekl bych, semenáč.?Jinak souhlas s SPCH.
Kterou odrůdu koupit?, 3.4.2017
V mých podmínkách je to fifti - fifti, někde to může být jinak.
Rozkvétání 2017 M+B, 3.4.2017
Favorita, Fertilia, Avalon Pride a překvapivě Diana OK, zbytek K.O.sem tam něco.
Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017
Tady postupně rozkvétají všechny meruně, kromě Vehardy, Tsunami,Spring Blush a Orangeredu.od zítřka se má ochladit a pršet, takže dobře opýlené budou jen VPéčka, Maďarka a mladé Bohutické.Broskvoňové květní pupeny jsou tady taky z 90% v hájí.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika