|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Hrušeň Abate fetel, 12.4.2017 Sázel jsem jí asi před třemi týdny, takže na nějaký ten kvítek si budu muset nějaký pátek počkat. | | Reakce na řez v prvním roce, 11.4.2017 Já bych jí ten terminál nechal, líp pak obrůsta plodným dřevem na kterém jsou plody kvalitnější. | |
| | Holubova Meruňka, 11.4.2017 Bohutická a Holubova (Brédská) jsou dvě rozdílné odrůdy.Bohutickou množí jen ovocná školka Venuta v Kadově nedaleko Bohutic.Holubova se pěstovala spíše v Čechách.Některé zdroje zase uvádí, že sem byla dovezena ze zemí Beneluxu. | | Holubova Meruňka, 10.4.2017 Kde Vám Holubovu (Brédskou) vnutili?Scháním jí už nějakou dobu a všude tvrdí že už se nemnoží. | | Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 10.4.2017 Těžko říct, nějak jsem to nehlídal, nejtuhší mrazy byly hned v té první vlně, dva dny -22,5°C potom už to šlo pod 20°C. | | Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 10.4.2017 Tady raší Negra, Uran,Rizamat, Venus,Himrod, Nimrak,Vanessa, Ananasnyj a Afrodita.Zmrzl Vostorg, Attica,Prim a Kodrjanka. | | Podzimní termín výsadby broskvoní, 10.4.2017 O Henry dva kusy z Kohaplantu, krajina pôvodu GR dopadly naprosto stejně. | | Hrušeň Abate fetel, 9.4.2017 Moje pochází z Maďarska, podnož Kavkazská. | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 9.4.2017 Jeden postřik stačit zřejmě nebude.Od úterý se má ochladit a pršet, tak jsem to dnes potuploval Horizonem se zbytkem Cropaidu. | | Postřik na pilatku, 8.4.2017 Calypsa mám ještě na dvě sezóny, jinak druhý postřik dávám Reldan.Jestliže je Mospilan slabý, tak není problém dát dvojnásobnou dávku. | |
| | Řez pětileté meruňky, 7.4.2017 Na pětiletou VP je to až moc slaboboučké.Chtělo by to mělce obkopat v průměru cca 80 cm a udržovat v bezplevelmém stavu.Kyselou půdu meruně taky nemusí, takže přivápnit dolomitem, popelem ze dřeva, přisipat trošku drasla.Kolmě rostoucí větvičky... celý příspěvek > | | Řez pětileté meruňky, 7.4.2017 Řekl bych, semenáč.?Jinak souhlas s SPCH. | | Kterou odrůdu koupit?, 3.4.2017 V mých podmínkách je to fifti - fifti, někde to může být jinak. | | Rozkvétání 2017 M+B, 3.4.2017 Favorita, Fertilia, Avalon Pride a překvapivě Diana OK, zbytek K.O.sem tam něco. | | Rozkvétání 2017 M+B, 2.4.2017 Tady postupně rozkvétají všechny meruně, kromě Vehardy, Tsunami,Spring Blush a Orangeredu.od zítřka se má ochladit a pršet, takže dobře opýlené budou jen VPéčka, Maďarka a mladé Bohutické.Broskvoňové květní pupeny jsou tady taky z 90% v hájí. | |
|
|
|
|