Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Diana, 16.4.2017
Pokud Diana nikoho nezajímá, tak mě ano.Pán Tomáš tady propaguje odrůdy zrající 60-75 dní po RH, do toho bych už nešel.Diana (RH+35) tady dozraje levou zadní do jaké kvality to se teprve ukáže, teda pokud to Diana je.
Mráz, 16.4.2017
U Olešné pomrznou i ty poměděné.
Mráz, 16.4.2017
Líbí se mi Petře, tvůj neutuchající optimismus!
Neroste, 16.4.2017
Vaší meruňku jsem neviděl, hádat z křišťálové koule taky neumím.Buď dodejte foto nebo si hoďte mincí, zelené pletivo na řezu ještě neznamená že jsou funkční pupeny.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 16.4.2017
Je to dosledok monilia laxa, větvičky bez listí uschnou, nebo máte na mysli krátky plodonosný obrost který nemusí vždy být ukončen listovým pupenem.Leskora je celkem citlivá na m.úžeh, pro sichr bych jí ještě ošplíchal.
Mráz, 16.4.2017
Stará pranostika praví, kolik dní buří před Jiřím, tolik zimných dní po Jiřím.První bouřka tady byla 3.4.,takže zima bude až do "zmzlých".Měsiční výhled předpovídá totéž.Takže klimatologové se nemýlili, další "malalá doba ledová" se nezadržitelně... celý příspěvek >
Špendlík, mirabelka či mirabolán?, 16.4.2017
Špendlíky dozrávají podle odrůdy, konec července až první polovina září.Mirabelky -půlka srpna až polovina září, dopručil bych starou dobrou Nancyskou, Miragrande a Belamira jsou jen slabý odvar.myrobalán bych nesázel, když už tak jen jako podnož pod... celý příspěvek >
Mráz, 15.4.2017
Zahrávat si z ohněm se nevyplácí.Já je napustil bórem a nechám je osudu.Při opakovaných mrazech po -3°C nepomůže ani svěcená voda.
Jak přežily jednotlivé broskvoně zimu?, 15.4.2017
Nějak to tady automaticky odpojuje v půlce psaní přízpěvku.Ještě doplním, zapoměl jsem na Benedicte zbylo asi 20% květních pupenů.
Diana, 15.4.2017
Ve slivoňových přízpěvcích se vedla vášnivá diskuse pánu Wendyho a Petra z Pardubic na téma jaké má květy broskvoň Diana.Pán Wendy tvrdil že miskovité(růžovité) a Petr naopak, jako potomek Elbery musí mít květy zvonkovité, Petrovo tvrzení nakonec... celý příspěvek >
Jak přežily jednotlivé broskvoně zimu?, 15.4.2017
V mých "středně nevhodných"podmínkách je to obdobné.Nejlíp dopadla FM 3,Fertillia M.,Royalvee, Harrow Beauty, Krasava,Diana Avalon Pride a nektarinky Venus a Snow Queen zbylo cca 30% květních pupenů.Asi 10% si pomechaly B.J.Elberta, Halehaven,Royal... celý příspěvek >
Mráz, 14.4.2017
Vpohodě Petře, trochu srandy neuškodí, ba naopak.Taky kdo nic nedělá nic nepokazí.Do Pejřimova jezdit nemusíš, třeba budeš mít kliku, jako "mladej Drápalík"
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 13.4.2017 Obsahuje fotku
Broskve jsou pro letošek odepsané, takže těch pár květů objetuju a pořádně je prostříhám.Meruně mají nasazeno celkem slušně, takže stojí za to se je nějak pokusit ochránit.Zbytek toho předraženého placeba Cropaidu jsem vystřikal minulý týden.Zítra... celý příspěvek >
Mráz, 13.4.2017
Zálivku Boraxem můžete klidně vypustit, bór je totiž rostlinými pletivy rozváděn velmi pomalu, takže zítřejší zálivka Boraxem by teoreticky mohla zabrat proti mrazu v příštím roce.
Rozkvétání slivoní, 13.4.2017
Tady kvetou špendlíky a mirabelky zítra to rozbalí Toptaste.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika