Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lipnická švestka, 30.4.2017
Mám dva, tříleté stromky Lipnické na St.Julienu.Jeden mi letos zakvetl poprvé, druhý zatím nic.Růst je středně-bujný.
Hledame odrudu dle popisu - merunky, 30.4.2017 Obsahuje fotku
Už to tu zaznělo, určit Maďarskou podle fotky nelze.Pro porovnání dávam 6 náhodně vybraných obrázků, ani na jednom nejsou si plody nijak podobné.Jinak dobrá volba, chuťově nepřekonatelná odrůda, a i ta mrazuodolnost je na dobré úrovní.Většina... celý příspěvek >
TopTaste?, 30.4.2017
Zřejmě budou rozhodovat podmínky stanoviště + dobře zvolená podnož.Nejbujněji mi roste Toptaste, Durancie,Špendlík valašský na myrobalánu, Presenta,Haganta a Tipala na St.Julienu rostou jen středně - bujně.
Asimina Triloba, 29.4.2017
Nestříhat a hlavně neporušit hlavní kůlový kořen, jinak rostlina uhnije.Nechte zeminu v kontejneru trochu zaschnout, poté jí opartně vytáhněte a zasaďte.
Radosť, 29.4.2017
Uvádí se max. 5-7 dnů.
Kterou odrůdu koupit?, 29.4.2017
Semenáče bych se bála, jsou náchylnější pak k mrtvici.           K mrtvici jsou náchylné na všech podnožích, ke kořenové asfixii (zadušení kořenů) jsou v horších půdách nejnáchylnější na myrobalánu a... celý příspěvek >
Výsadba již mírně olistěného stromku, 28.4.2017
Příští týden mám v plánu zasadit ještě několik slivoní.
Pozdě kvetoucí meruňka, 28.4.2017
Těžko říct, Kioto jsem zrušil kvůlí nízké odolnosti na zimní mrazy, citlivost k bakteriálním a houbovým chorobám, praskání plodů a nevyhovující chuť.Za mě jasná volba, SIRENA.
Co Vaše réva 2017, 26.4.2017
Jestli přežily se ukáže až zhruba po třech týdnech.Vloni mi tak zmrzly všechny i ty starši, prorašily z podoček a ty starší i zaplodily.
Škůdci a choroby na hrušních, 24.4.2017
Pokud to není popáleno mrazem, pak by to mohla být bakteriální spála růžovitých,?
Mráz, 24.4.2017
Je to tak, po včerejší sněhové bouřce (trvala jen pár minut) se ochladilo, teď je ve 2.m +1°C a klesá, na autě už je taky "šedivec"
Broskvon 328 nadmorska vyska, 23.4.2017
Kupte jí teď, zrovna je neideálnější doba i počasí.
F.M 3 a Royalvee jsou rané- výborné, Harrow Beauty zraje koncem srpna a patří mezi nejkvalitnější po Redhavenu.V loňském roce to byly vůbec nejkvalitnější broskve na zahradě, ale moc jich nebylo (jarní mráz většinu spálil)
Na Royalvee a Favoritě Morettini 3 s růžovitým typem květů mám asi 3 krát víc květů, než na ostatních 20 broskvoních se zvonkovým květem.takže další zbořený mýtus!
Mi nee, už druhý rok na nich bude prd.Dopručil bych Royalvee nebo Harrow Beauty jsou mnohem odolnější na zimní i jarní mrazy a chuťově jsou taky výborné.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika