|
Příspěvky uživatele - 137.210
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kadeřavost v květnu, 20.5.2017 Je to špatné pane Walter, pár broskviček zbylo na Springtime, Michaele,Harrow Beauty, B.J.Elbertě a nektarince Snow Queen.Za dané situace bude "slušná úroda" jen na Royalvee a F.M-3. | | Kadeřavost v květnu, 20.5.2017 Kadeřavost nějaká byla Petře, ale jen na terminálních výhonech, ty ale padly za oběť při jarním řezu, takže u mě čistý.Z aktivního pěstile broskvoní jsem už druhým rokem jen "on - line pěstitel listí.". | |
| | Nová meruňka, 19.5.2017 Meruňka Vám nejspíš odešla na monilivý úžeh.Brzká nebo pozdní plodnost na mrtvici vliv nemá, Většinou jí "trefí šlak" po přeplození.Na jižní Moravě už jsou meruňky v posledních letech taky ohrožený druh, pokud u Vás nejsou extrémní jarní mrazy,... celý příspěvek > | | Nemoc listů, 19.5.2017 Listy jsou nejspíš popálené mrazem. | | Proč pupeny neraší, 16.5.2017 Mám jen pár hlav stolních odrůd, ale musím souhlasit, tady asi 5 km od Palkovic je to přesně tak. | | Kadeřavost v květnu, 16.5.2017 Kadeřavost mám podchycenou vcelku uspokojivě. Na odolnost typů květů mám opačný názor, zvonkovité květy, jsou méně odolné na zimní i jarní mrazy, než miskovité kromě odrůd Springcrest, Springbelle a Royal Glory i nektarinky Venus, Stark Red Gold a... celý příspěvek > | | Postřik na pilatku, 16.5.2017 Pozdě není, ošetřuje se pří opadu 80-90% okvětních plátků, po 10- 14-ti dnech znovu.Mám postříkáno dvakrát, sklizeno 10.5.,Durancie špendlíky, mirabelky už v dubnu. | | Plody meruněk poškozené mrazem, 13.5.2017 U mě je FM3 zcela odlučitelná až v plné zralosti, puklé pecky jsou jen výjmečně a jen u nejdřív zralých plodů.V odolnosti na zimní a jarní mrazy jí patří druhé místo hned za Royalvee. | | Plody meruněk poškozené mrazem, 13.5.2017 Bergarouge, Bergeval,Farbaly, Sirena, Veharda i Radka při dubnových mrazech obstály na výbornou, ale jediný květnový mráz je zlikvidoval do posledního plůdku.Ještě asi nemají tu správnou imunitu, u révy a broskvoní se uvádí, že až po sedmi letech na... celý příspěvek > | | Slivoň Hollywod, 13.5.2017 Zkuste zasadit raději nějakou osvědčenou modroplodou slivoň,tyhle asijské slivoně se sem nehodí, nevoní jim jarní mrazy a ani doc.Sus je nepěstuje pro jejich vysoku náročnost především na teplo. | |
| | Plody meruněk poškozené mrazem, 13.5.2017 Taky jsem dneska "sklízel".Něco málo přežilo na Maďarkách a VP, Bergeron tak 40% O.K: | | Mráz, 13.5.2017 Asi Vás zklamu, chemie je taky k ničemu.Champion, borax, Cropaid NPA a antifrost jsem vyzkoušel vícekrát a výsledek byl vždy stejný, všechno zmrzlo.Champion je doporučován na ochranu květu meruňek proti mrazu do -2°C, ale to většina odrůd zvládne i... celý příspěvek > | | Mráz, 11.5.2017 Za málo Bunny, letos jsem taky "adrenálinových sportů" ušetřen, aspoň zbude víc času na sekání trávy. | | Mráz, 11.5.2017 Těžko říct takhle z fotky.Zkuste květ roztrhnout a hned poznáte jestli je blizna hnědá, K.O, jestli zelená O.K. | | Jak ostříhat nový stromek, 11.5.2017 Moc, hezky vysvětleno,naprostý souhlas. | |
|
|
|
|