Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost v květnu, 20.5.2017
Je to špatné pane Walter, pár broskviček zbylo na Springtime, Michaele,Harrow Beauty, B.J.Elbertě a nektarince Snow Queen.Za dané situace bude "slušná úroda" jen na Royalvee a F.M-3.
Kadeřavost v květnu, 20.5.2017 Obsahuje fotku
Kadeřavost nějaká byla Petře, ale jen na terminálních výhonech, ty ale padly za oběť při jarním řezu, takže u mě čistý.Z aktivního pěstile broskvoní jsem už druhým rokem jen "on - line pěstitel listí.".
Nová meruňka, 19.5.2017
Meruňka Vám nejspíš odešla na monilivý úžeh.Brzká nebo pozdní plodnost na mrtvici vliv nemá, Většinou jí "trefí šlak" po přeplození.Na jižní Moravě už jsou meruňky v posledních letech taky ohrožený druh, pokud u Vás nejsou extrémní jarní mrazy,... celý příspěvek >
Nemoc listů, 19.5.2017
Listy jsou nejspíš popálené mrazem.
Proč pupeny neraší, 16.5.2017
Mám jen pár hlav stolních odrůd, ale musím souhlasit, tady asi 5 km od Palkovic je to přesně tak.
Kadeřavost v květnu, 16.5.2017
Kadeřavost mám podchycenou vcelku uspokojivě. Na odolnost typů květů mám opačný názor, zvonkovité květy, jsou méně odolné na zimní i jarní mrazy, než miskovité kromě odrůd Springcrest, Springbelle a Royal Glory i nektarinky Venus, Stark Red Gold a... celý příspěvek >
Postřik na pilatku, 16.5.2017
Pozdě není, ošetřuje se pří opadu 80-90% okvětních plátků, po 10- 14-ti dnech znovu.Mám postříkáno dvakrát, sklizeno 10.5.,Durancie špendlíky, mirabelky už v dubnu.
Plody meruněk poškozené mrazem, 13.5.2017
U mě je FM3 zcela odlučitelná až v plné zralosti, puklé pecky jsou jen výjmečně a jen u nejdřív zralých plodů.V odolnosti na zimní a jarní mrazy jí patří druhé místo hned za Royalvee.
Plody meruněk poškozené mrazem, 13.5.2017
Bergarouge, Bergeval,Farbaly, Sirena, Veharda i Radka při dubnových mrazech obstály na výbornou, ale jediný květnový mráz je zlikvidoval do posledního plůdku.Ještě asi nemají tu správnou imunitu, u révy a broskvoní se uvádí, že až po sedmi letech na... celý příspěvek >
Slivoň Hollywod, 13.5.2017
Zkuste zasadit raději nějakou osvědčenou modroplodou slivoň,tyhle asijské slivoně se sem nehodí, nevoní jim jarní mrazy a ani doc.Sus je nepěstuje pro jejich vysoku náročnost především na teplo.
Plody meruněk poškozené mrazem, 13.5.2017 Obsahuje fotku
Taky jsem dneska "sklízel".Něco málo přežilo na Maďarkách a VP, Bergeron tak 40% O.K:
Mráz, 13.5.2017
Asi Vás zklamu, chemie je taky k ničemu.Champion, borax, Cropaid NPA a antifrost jsem vyzkoušel vícekrát a výsledek byl vždy stejný, všechno zmrzlo.Champion je doporučován na ochranu květu meruňek proti mrazu do -2°C, ale to většina odrůd zvládne i... celý příspěvek >
Mráz, 11.5.2017
Za málo Bunny, letos jsem taky "adrenálinových sportů" ušetřen, aspoň zbude víc času na sekání trávy.
Mráz, 11.5.2017
Těžko říct takhle z fotky.Zkuste květ roztrhnout a hned poznáte jestli je blizna hnědá, K.O, jestli zelená O.K.
Jak ostříhat nový stromek, 11.5.2017
Moc, hezky vysvětleno,naprostý souhlas.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika