Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jakou jde chorobu slivoně?, 4.6.2017
Suchá skvrnitost listů peckovin, také dírkovitost listů, odumírání pupenů a skvrnitost plodů peckovin je houbová choroba způsobená houbou Stigmina corpophila syn.(Wilsonomycos carpophila, Clasterosporium carpophilum).Choroba se projevuje... celý příspěvek >
Lipnická švestka, 3.6.2017
Pokud se v příštích letech budou opakovat jarní mrazy tak se neurodí nic.
Řez meruňky, 31.5.2017
Ano, do půlky června je vhodná doba (Šittův řez).
Avalon Pride, 27.5.2017
Moje AVALON PRIDE má taky zvonkovité květy (tedy měla),za "mystifikaci" se omlouvám, opsal jsem to z "Googlu"takže nejen člověk není neomylný (podobně jako u (ELEGANT LADY)
Royal Glory a spol, 27.5.2017
Ano, sám bych to líp nenapsal.
Napadení paprik, rajčat, 23.5.2017
Věřte, nevěřte,ale je to tak, přednášku o tom vedl hlavní agronom JZD Rozvoj Fryčovice (pozdější dlouholetý předseda) inženýr Vlastimil Fojtík.Tady to ví téměř každý.Takže to mám vyzkoušeno a železo k rajčatům už nikdy nedám ať se Vám to líbí nebo... celý příspěvek >
Učili nás to už na základní škole asi před 40 lety.Schválně zkuste k jednomu rajčeti dát roxor a k jinému (vzdálenějšímu) dřevěný kolík.Rajče s dřevěnou oporou nejenže rychleji poroste, bude vitálnější, nebude toli náchylné na choroby a především... celý příspěvek >
Tak já bych to řešil, rajče a žalazo se nemusí.Problém bude "kari síť"v povzdálí nebo nějaká houbová choroba, namátkou třeba pádlí z nadměrné vlhkosti-zálivky, příliš kyselá zemina..
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 23.5.2017
Souhlas, typuju to na totálku.MONILIE-MRTVICE, nevyraší nic, možná jen kořenové výmladky.Pokud se jedná o kořenovou asfiksii, tak je mrtvá i podnož.
Usychani větví, 21.5.2017 Obsahuje fotku
Takže, ještě jednou, pro ty kteří chtějí vědět, ne se jen ptát.
Usychani větví, 21.5.2017
Je to tu omíláno pořád dokola, MONILIOVÝ ÚŽEH! Zaschlé větve ořezatat a spálit, totéž provést se zaschlými mumifikovanými plody, které jsou zdrojem šíření houby v následujícím roce.Na jaře před a po květu ošetřít vhodným fungicidem.Jak pravil Ján... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 21.5.2017 Obsahuje fotku
Pokud se jedná o přirozenou mykorhizu, tak souhlas.Vyzkoušel jsem i "komerční mykohizní houby" Ectovit, Rhodovit, Symbivit a Symbivit na rajčata a musím říct, neošetřené rostliny prosperovaly mnohem líp! Takže si myslím, že se jedná o další lumpárnu... celý příspěvek >
Slivoně 2017, 21.5.2017
Kumulus je jen slabý odvar, Sulka je vpodstatě listové hnojinovo, při správné koncentranci a teplotě se dá použít i v létě (pádlí, mšice atd.).
Slivoně 2017, 21.5.2017
S těmi škůdci jste "trefil hřebík na hlavičku" pane Mikeši.Podle přírodních zákonu (hiearchie) přežily jen ty nejzdravější a nejsilnější kusy, které dají potomstvu ty nejlepší geny a budou dál škodit o "106".Puchrovitost se tady ve větším rozsahu... celý příspěvek >
Špendlíky, 20.5.2017
Ukázková puchrovitost slivoní (Taphira pruni) obdoba kadeřavosti broskvoní.Způsob ochrany je podobný, postřik měďnatýmí přípravky při rašení, otrhání a likvidace pokroucených plodů, vápnění pod stromy atd.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika