Příspěvky uživatele - 137.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 14.6.2017
Ó Henry byla z Kohaplantu, ale jasestli je nakažená i ta Vaše to nejde jen tak střílet od boku.Já jí kupoval před čtyřmi lety, příznaky se objevily po dvou letech, takže těžko říct.
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017
Krajina pôvodu, Grécko a Taliansko, Prvních svinutých listů a prosychání větví jsem si všiml předloni na broskvoni Ó Henry, pak už to šlo "ráz na ráz".
Nejranější odrůdy meruněk, 10.6.2017
Já jí protáhl komínem, letos jí následovala Spring Blusch (monilia),na žeh ještě čeká Tsunami (phytoplasma).Aurora monilii nakonec rozchodila, zbyly jí dvě kosterní větve.Radka má PPV jako ze žurnálů.Jako tako jsou na tom Leskora a Soledane,... celý příspěvek >
Jayhaven, 10.6.2017
Jayhaven sice kadeřavost nemá, ale má onu "doutníkovou" nemoc ESFY stejně jako Vistarich a meruňka Tsunami.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 10.6.2017
Fenixy mám dva, třetím rokem.Nějak se jím u mě nelíbí, jeden mám na MN-VS 1(jasné příznaky PPV),druhý na GF-677,rostou velmi pomalu a zatím ještě nekvetly.
Snad máš pravdu Petře, tenhle "moribundus"přece nemůže zlikvidovat úplně všechno!
Jabka nějak zvlášť nemusím, těch 20 jablek co sním za rok si můžu koupit a jabkovici taky nepřehrznu.Čert vem meruně a broskve, ale trnky jsem pro sichr vysadil k bratrovi na zahradu (podmínkou bylo "jen ty malé co se z nich pálí slivovica")
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017 Obsahuje fotku
Oprava - phytoplasma - prunorum/.
Je toto žloutenka peckovin ESFY?, 10.6.2017 Obsahuje fotku
Přesně jak píšeš Petře, určitá podobnost tady je.Asi nikdo nedokáže se 100%-ní jistotou říct že se jedná zrovna o ESFY, krom specializované laboratoře.Jen evropské phytoplasmy se dělí do 20 skupin + phytoplasmy dovlečené z Asie a Californie.Více... celý příspěvek >
Nemoc listů, 6.6.2017
Tady klasika, tropy,sucho a nárazové větry.Snad nějakou kapku taky donesou (kroupy nebrat).
Nemoc listů, 6.6.2017
Ano, moje nejoblíbenější "hláška"vpodstatě i komedie.PS- Kravku už nemám.
Nemoc listů, 6.6.2017
Nic jiného nám nezbude Petře, já začal hruškama (Abate Fetel, Williemska, Boskova, Konference).Jabka budou následovat.Takové ponížení pro "peckáře"
Nemoc listů, 6.6.2017
Šárka je proti tomuhle novému neřádu učiněný beránek.Jeden den jsou listy v pohodě, po několika dnech zežloutou a zkroutí se, do týdne uvadne celá větev a do dvou let je po stromku.Už to tu mám taky, vloni jsem vykopal Bystrickou muškátovou a letos... celý příspěvek >
Nemoc listů, 6.6.2017
Nechci malovat "čerty na zeď",ale hořčíkem to nejspíš nebude.Kalcioza, podélné svinování listů jsou prvotní symptomy fytoplazmy ESFY (evropská žloutenka peckovin).
O jakou jde chorobu slivoně?, 4.6.2017 Obsahuje fotku
Ještě přidám pár obrázku.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika