|
Příspěvky uživatele - 144.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obaleč švestkový - 1. generace, 22.6.2016 Dobrý večer, koukám na rostlinolékařský portál(Eagri). Dnes jsem postříkal jabloně proti obaleči Mospilanem, přidal jsem Discus proti strupovitosti a přidal jsem ještě Wuxal Calcium. Asi po té horké vlně budu stříkat švestky proti druhé vlně obaleče,... celý příspěvek > |  | Obaleč švestkový - 1. generace, 17.6.2016 Dobrý večer, abych upřesnil odkud jsem, tedy z Rakovníka, nadmořská výška 340 m. Koukám na SET ze Smolnice a Žatce, obě stanice jsou od nás cca 30 km, ale obě pod 300 m n. v. |  |
|  | Obaleč švestkový - 1. generace, 16.6.2016 Dobrý den, chcise zeptat, zda už stříkat obaleče švestkového, když nyní SET uvádí 90% počátek kladení vajíček a u obaleče jablečného 85% počátek líhnutí housenek, kladení vajíček 100% 13.6. Mám Reldan a Mospilan. Mospilan prý účinkuje na... celý příspěvek > |  | Doba postřiku, 13.4.2016 Dobrý večer. dnes jsem ve 14 hodin postříkal třešně Rivan, Kaštánka, Van, Lapins a Kordie Horizonem. Kolem 20 hodin přišel déšť. Bude účinek Horizonu dostatečný? Všechny jsou těsně před květem, objevují se první bělma okvětních lístků,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|