Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 28.3.2018
Asi uvažujete správně. Některé stromy rostou jako podle příručky, kam směřuje pupen, tam jde výhon. Čistecké na to kašle. Roste si jak ho napadne a dělá to tak pořád. Něco střihněte, něco vyvažte. Stejně to po sezóně udělá něco jiného než chcete.
Uzení masa, 28.3.2018
A právě na tom je pikantní to, že mi to poradil Moravák...
Uzení masa, 28.3.2018
Kdosi mi poradil nakládat bez česneku. Váhal jsem, myslel jsem, že bez česneku to nebude ono. Přesto jsem to zkusil. Naloženo kombinovaně necelé tři týdny, lák 6%. Výsledek je velmi dobrý, řekl bych výtečný. Takže česnek tam být nemusí.
Ovocny strom v zeleninovem zahonku, 28.3.2018
Zelenina vyžaduje plné slunce, to může být jeden problém. Druhý může a nemusí být chemická ochrana. Pokud jí neplánujete, problém odpadá.
Rajčata 2018, 27.3.2018
Já mám vyzkoumáno podobně, že ve skleníku (sklo) mrzne když je venku -6. Při -5 je to sázka, -4 vydrží. Vše přikryté netexem, kolem pás petek s vodou.  Samozřejmě to záleží na podmínkách, délce mrazu, konstrukci a miliónu dalších vlivů. Takže... celý příspěvek >
Kočka na zahradě, 27.3.2018
Pět roků starý vlákno. Stejně jako neexistuje vepř, tur, králík, slepice... Božíčku. O zvířatech víte asi jen z dětských knížek. Ptáky bude kočka žrát pořád, je to masožravý predátor. Záleží jen jak daleko blízko se k nim dostane. Ale zkuste jí dát... celý příspěvek >
E.u. strom r. 2018, 22.3.2018
Závody stromů, to by jim (nám) šlo. Vědí vůbec úředníci, jak takový strom vznikne? Myslím, že nemají ani potuchy, když vyhlašujou takové soutěže.
Stará jabloň s vlky, jak ji zachránit?, 21.3.2018
Ano, i MV. prozřel. Já chodím kolem takových zahrádek z centra často. A vidím to, jak je popsáno. Zjara ježek, napodzim vrba. Už jsem se kolikrát chtěl domluvit s některým majitelem, že to během roku nafotím, a postnu sem, ale nějak na to nedošlo. Ty... celý příspěvek >
To žádný rozumný diskutující neudělá. Strom je třeba vidět celý, fotka velmi zkresluje. Musíte si poradit jinak. Mimoto toho obrostu je tolik, že není možné detailně popsat co s kterou větví. I kdyby to někdo dokázal rozlišit, popis by vydal na... celý příspěvek >
U nás ve městě pánové zahrádkáři - důchodci, stříhají jabloně moc brzy (asi jsou po zimě už nedočkaví) wink nebo dají na většinu odborných knih.. A nenapadlo vás třeba (lehce se zamyslet) že se to dělá v období, kdy není na zahradě jiná práce?... celý příspěvek >
Neudržovaná réva vinná, 13.3.2018
Musíte to udělat podle zásad řezu révy. Takhle na dálku to nikdo nedokáže. Ty zásady a způsob řezu se dají někde najít.
Jarní střih broskvoni, 13.3.2018
A kdoví, jestli u mne bude vůbec nějaký poměr, teploměr mi zaznamenal -20,5.
Chemstop, 11.3.2018
Přesmyčky jsou bestie. Chemstop je lepidlo, sice by s ním ten mech šlo nějak dobývat ale nebude to ono. Zkuste to. Já bych použil Mech stop.
Výsev kedlubny, 10.3.2018
Tak tohle vám závidím. Já takovou sadbu nedokážu pomalu ani v dubnu. Je to evidentně teplotou. Když zkusím zasít salát v teplém bytě (u jižního okna), okamžitě vystřelí do pěticentimetrových nití, které následně popadají. Bohužel mám jen teplý byt a... celý příspěvek >
Odvažování postřiků - rady, 9.3.2018
Investoval jsem do té váhy. Je to moje zdraví a není to zas tak strašlivý peníz. Máte za to, že opravdovej zahrádkář popojede palcem po lahvičče, nebo požmoulá špetku a má to knop, zatímco splašenej chemik to potupně váží? Tak jsem teda splašenej.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika