|
Příspěvky uživatele - 248.55
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Lopatkovec - světlají listy, 6.6.2016 Konvalinko, zkuste dát do podmisky kamínky s vodou a postavit květináč na ty kamínky, bude mít vlhčí vzduch kolem. Měla jsem to tak, dokud byl malý. Lída | | A tráva roste a roste, 6.6.2016 Také souhlasím s Ivanem .
Pro tazatele : zkuste se v okolí dotyčné louky poptat, jestli by si tam nechtěl někdo udělat seno pro zvířata, bylo by to vyřešené. Jinak mám ten pocit, že teď existuje i nějaký zákon (nařízení?), že majitel se musí... celý příspěvek > | |
| | Jahody v květináči, 6.6.2016 No, právě ohledně plísně si myslím, že to bude ve skleníku větší problém, než venku (malé proudění vzduchu, teplo a vlhko). Lída | | Jahody v květináči, 6.6.2016 A proč? Nechápu důvod. Navíc bych měla obavy, že v tom skleníku bude moc teplo a vlhko. Lída | | Je zmlazeni kaceni?, 5.6.2016 Jo, to trojpuk také. Jenže tady rostlo hafo agresivní plevele, kterou vzrostlé keře brzdily. Když je ořezali, plevel dostala šanci a přerůstá pahýly keřů. Řezali to nějak v létě, dva roky po sobě. Už to mezi keři nevypleli ani je nepřihnojili,... celý příspěvek > | | Je zmlazeni kaceni?, 5.6.2016 No, u nás v ulici zmlazovali "odborní pracovníci" technických služeb nádherně kvetoucí pás trojpuků a komulí tak, že ho dva roky po sobě uřízli cca 40cm nad zemí. Teď po dalších dvou letech tam rostou kopřivy a mezitím sem tam malá větvička. A živé... celý příspěvek > | | Plíseň v jezírku, 5.6.2016 V akvárku se používala malachitová zeleň nebo hypermangan, v jezírku nevím. Lída | | Je zmlazeni kaceni?, 5.6.2016 Kácení je něco jiného než zmlazení. Zmlazení je zakrácení nebo prořezání, ne uřezání. Lída | | Přehnojení nebo nedostatek železa?, 5.6.2016 Na té dipladénii máte podle mne svilušky. Lída | | Hnojení jahod, 5.6.2016 Dávám Cererit zjara při čištění po zimě a pak po sklizni. Lída | |
| | Lopatkovec - světlají listy, 4.6.2016 Lopatkovec chce zalévat poměrně dost (některé se pěstují i v akváriích), jednou týdně je na něj málo. Jinak ten svůj jsem nehnojila ani nerosila co ho mám, a je to už pěkných pár let. Ale tu zálivku aspoň 2x týdně, v letních pařácích i častěji. Jinak... celý příspěvek > | | Černání okrajů listů, 4.6.2016 Ty konečky větviček mohl před třemi týdny ožehnout mrazík, to by tak vycházelo. Jsou křehoučké a citlivé. U mladého stromku to mohlo chytit i kraje listů. Nijak bych se neplašila, to bude dobré... celý příspěvek > | | Dlouhodobé skladování přípravků na ochranu rostlin, 4.6.2016 Nevím, jak to dělají ostatní, já práškové používám i po uplynutí doby použitelnosti (pokud nezhrudkovatí nebo se jinak nezmění), tekuté tak max. rok po udané době trvanlivosti. Tekuté chráním před mrazem (nosím ze zahr. na zimu domů). Práškové... celý příspěvek > | | Zlatice, na kterou poletí včely?, 4.6.2016 Menší forsythie : F.viridissima Bronxensis cca 0,5m, F.intermedia Maluch cca 1-1,5m, F.x intermedia Arnold Dwarf cca 0,9m. Tyto kultivary rostou spíš do šířky. Jak to mají se včelkami nevím, u mne mají včely výběr dost široký . ... celý příspěvek > | | Kroupy... a je po úrodě, 3.6.2016 To je hrozný. Člověk se s tím piplá a pak přijde tohle a je úplně bezmocný. Držím palce, ať vám toho co nejvíc přežije! Lída | |
|
|
|
|