|
Nepostříkal jsem stromky, 30.6.2016 Určitě (Pirimor). |
|
Plzák španělský - 2016, 30.6.2016 V HK sem tam osamělý jedinec, škody zatím prakticky žádné. Asi jim přes zimu vyschla vyjíčka, jinak si to nedovedu vysvětlit. Lída |
|
|
|
Jakou dřevinu do zámkové dlažy, 30.6.2016 Pokud máte pod dlažbou beton, tak budou mít keře možnost čerpat vláhu jen ze svého pásu. Nevím, jak široký pruh země mezi dlažbou jim věnujete a jak vysoké by měly být. Je tam slunce nebo... celý příspěvek > |
|
Nepostříkal jsem stromky, 30.6.2016 Konkrétně švestky stříkám jen při dokvétání a pak ve druhé polovině července. Lída |
|
Ví někdo, co to je?, 30.6.2016 To přicucnuté na listu je kukla a to dlouhé lezoucí larva, a oboje to jsou vývojové fáze sluníčka... Už to je tady v diskuzi letos potřetí. Asi je letos hodně mšic, tak je hodně i sluníček. ... celý příspěvek > |
|
Choroba na egrešoch, 29.6.2016 Je to opravdu spálené sluncem, plody přestanou být čiré a jakoby se uvnitř zakalí. Není to choroba. Pokud byste ho ochutnala, chutná jako zkvašený. Předpokládám, že uvnitř keře nebo ze severní strany keře (stromku) přežil. Lída... celý příspěvek > |
|
Choroba na egrešoch, 28.6.2016 Nejsou spálené sluníčkem? Podle popisu to tak vypadá. Nemáte fotku? Lída |
|
Nemoc maliníku, 27.6.2016 Bejlomorka. Lída |
|
Lískáč se mi zbláznil, 27.6.2016 Vanilka i skořice . Lída |
|
Lískáč se mi zbláznil, 27.6.2016 ...to jen ty lískáče mi připomněly vánoční cukroví. Docela bych si dala... Lída |
|
|
|
Poznáte někdo tento plevel?, 27.6.2016 Vypadá to na lebedu. Lída |
|
Lískáč se mi zbláznil, 26.6.2016 Souhlasím s Josefem, lískáče jsou na Vánoce potřeba a prodávají je teď hodně draze... Podepřela bych větve hlavně v horní části pořádnými prkny. Lída |
|
Náhrada za jalovec, 25.6.2016 Jalovce bych nechala, vypadá to na normální J communis, ten není hostitelem rzi hrušňové. Navíc tou rzí je tak promořená celá republika, že byste musel vykácet jalovce všude (minimálně v okruhu 5 km s ohledem na vítr, půl km je málo). Hrušeň stačí... celý příspěvek > |
|
Poznáte, která je to růže?, 25.6.2016 Nemáte fotku květu zblízka? |
|
Prvni sázení - broskev či nektarinku?, 25.6.2016 Kuprikol má té sloučeniny mědi 84%, Champion 50%. Nevím ale, jak by to vyšlo při přepočtu na samotnou měď. Lída |
|