|
Špatná sklizen, 27.10.2016  Ještě jedno foto z 28.7.2016 Míla
|
 |
Špatná sklizen, 27.10.2016  3.7. jsem zlikvidovala záhon s jahodama a po zrotavátorování nasázela brambory s klíčkama (asi 3 cm). Dnes jsem je dovybírala. Posílám foto. Jediná smůla byla, že teď hodně pršelo, tak jsou zablácené, jinak nemají jediný stroupek a jsou i veliký...... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kam se poděl Šampion?, 3.10.2016 Já se připojuji k chvále šampionu. Mám přeroubované 4 stromy šampionem (prima-zvonkové-dublet-walthy duble ret) a mám ponechanou pouze jednu větev mateční u každého.
Šampion u nás vede ještě před rubínem. Děti milují goldeny, ale my dospěláci... celý příspěvek > |
 |
Charneuská (Fondante de Charneu), 30.9.2016  Dobrý den. Také mám uskladněné hrušky charneusky. Jsou letos nádherné, hladoučké, narozdíl od ostatních, co mám naroubované na letních odrúdách (červencová-clapova), neznám jejich jména, ale není jich tolik, že bych to musela řešit. Jediná, která... celý příspěvek > |
 |
Charneuská (Fondante de Charneu), 27.9.2016  Zdravím Mičurina ,velmi mě zajímá, jak jste letos dopadl s Charneuskou hruškou. Mě opět nzklamala a navíc mě velmi zaplodila odrůda, kterou jsem před 6 lety naroubovala na červencovou. Je jako koženák jablko a po uležení je zvláštně sladkokyselá a... celý příspěvek > |
 |
Totálne neškodný herbicíd, 29.8.2016 Kloubouk nemám, přesto smekám... Nádhera, úžasné, co na to říci jiného než super!!!! Míla
|
 |
Usazeniny na nafukovacím prstenci bazénu, 26.8.2016  Dobrý den, my jsme měli veliký bazén s nafukovacím límcem 2 sezony, třetí sezonu jsme pořád lepili, foukali a nervovali se.Také to vytvořilo fleky tvrdé a ty poté praskaly.Bylo nám líto bazén vyhodit, tak jsme ho dali na nevyužité místo, čerpali vodu... celý příspěvek > |
 |
Nahnivani plodu paprik, 3.8.2016 prosím o bližší popis chloridu vápenatého, kde se dá koupit.Snažím se v obchodech a vždy mě řeknou, že na zeleninu se nedá použít... Je to na síření mléka a kdoví na co ještě!! díky MÍLA
|
 |
Sazenice révy 2016, 30.7.2016  Sáčky jsou z buničiny, kterou zakrýváte záhony proti mrazu atd... ve skleníku již trháme a jsou naprosto čistoučký..Míla |
 |
Sazenice révy 2016, 29.7.2016  ještě z blízka MÍLA |
 |
|
 |
Sazenice révy 2016, 29.7.2016  Takto zabezpečuji hrozna proti všem škůdcům.Dám si s tím práci a každoročně se mě to vyplatí. sáčky 3roky v pohodě vydrýží.Ještě se mi nestalo, že by je ptáci, nebo vosi napadaly. |
 |
Sladka ostružina, 23.7.2016  Svitavy-tady dozrávaj až v srpnu.Každoročně je jich mraky, ale štávy a marmeládky jsou fantastické... MÍLA |
 |
Kampak jste se slimaci letos podeli?, 19.7.2016 Svitavy-ani u nás letos nebyli vidět ani po dešti... Sem, tam se oběvili.Dnes jsem okopávala kolem brambor, zvedla jsem prkno po kterém chodíme a ta hrůůůůza.Dobrých 20-30 a statných obr slimejšů... Napíchala jsem je na svářecí drát a byl téměř... celý příspěvek > |
 |
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 18.7.2016  Také prosím... plísen ano-či ne, čím tedy ošetřit!???!??
Moc děkuji MÍLA |
 |
Co je to za houbu, 14.7.2016  ještě z blízka... Míla |
 |