|
Příspěvky uživatele - 133.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimné hrušky, 29.5.2016 No, velmi pěkné! Bohemica mne začíná velmi zajímat ;-)
Ale zajímavý je také určitý kontrast mezi Vaším dnešním příspěvkem a příspěvkem, kterým jste vlákno zakládal.
Josef. |  | Plevel v trávníku - identifikace, 29.5.2016 Vidím to jako jestřábník chlupáček - Hieracium pilosella nebo aktuálněji chlupáček - Pilosella... (a druhově nevím).
Nejspíše máte suchou, chudou písčitou půdu na sluníčku až úpalu.
Mně se líbí, ale u mne se ne a ne vyskytnout.
Josef. |  |
|  | Jméno rostliny s příchutí banánu?, 29.5.2016 I já to tak vidím.
(Ale nikdy mi moc nechutnalo).
Josef. |  | Vypalene fleky od psa, 29.5.2016 ...Není vůbec špatné, když se na "čuracím patníčku" ukáže i jiná pachová stopa...
Ano, slyšel jsem, a prý to ani nemusí být psí (pokud k Vám na zahradu jiní psi nechodí); prý "postačí" i lidská...
Josef.
PS. V zahradě dost trpí... celý příspěvek > |  | Tomel pro republiku, 29.5.2016 Ivane, máte pravdu: někteří z nás jsme je naživo ještě neviděli.
Tak mne napadá otázka: kdo je opyluje? Viděl jste na nich někdy včely či jiný hmyz?
Nemají (alespoň v domovině) nějaké specifické opylovače? Čím je lákají? Barvou nejspíše... celý příspěvek > |  | Indiánská černozem, 10.6.2015 Terra preta nesmysl není, jen se nesmí nic přejímat mechanicky. Princip je v přídavku dřěvěného uhlí. Všude se učí, že zem po vypálení lesa je velmi úrodná - obsahuje humus ze spodních vrstev a anorganické prvky ze dřeva. V tropických oblastech s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|