|
Příspěvky uživatele - 248.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Josta - usychání listů, 12.5.2016 Nemá málo draslíku? Mohla by to být okrajová spála listů. Lída |  | Co to je za bílou kytku, prosím?, 12.5.2016 Snědek má ty úzké dlouhé, s bělavým páskem (jako krokusy) uprostřed. Rád se vysemeňuje, zrovna minulý týden jsem ho půl kýble u jezírka zlikvidovala. Lída |  |
|  | Co to je za bílou kytku, prosím?, 12.5.2016 Ta bílá je snědek - Ornithogalum umbellatum. Lída |  | Jak skladovat sušené bylinky, 11.5.2016 Babky bylinkářky skladují bylinky v zavěšených plátěných sáčcích, v lékárnách je prodávají v papírových sáčcích. Je ale fakt, že majoránku mám také ve sklenici a nevlhne. Musí být ale důkladně vysušená.... celý příspěvek > |  | Co to je za bílou kytku, prosím?, 11.5.2016 To je živé nebo umělé? Nikdy jsem nic takového neviděla. Vypadá to jak maxivrbina. Lída |  | Pozná někdo tuhle modrou \"kopretinu\"?, 10.5.2016  Asi nějaká cinerarie - hybrid. Lída |  | Co to je za bílou kytku, prosím?, 10.5.2016 Ornithogalum umbellatum, O.comosum by měl růst pokud vím jižněji. Lída |  | Co to je za žlutě kvetoucí keř?, 10.5.2016 Kdyby to bylo ještě bez listů a tak v březnu, řeknu jasmín nahokvětý... Lída |  | Zmrzlé pupeny mladé révy, 9.5.2016 Vyraší, už nic nestříhejte! Jen je otázka, jestli ještě letos pokvete. Někdy ano, jindy ne... Lída |  | Housenky na švestce, 8.5.2016 Píďalka podzimní. Na podzim dát lepové pásy nebo při výskytu postřik. Pokud jich je moc, dokáží prý stromy úplně ožrat. Lída |  |
|  | Masivní úhyn třešní v okolí, 8.5.2016 Pokud nevyrašily, tak loňské sucho, pokud vyrašily a uschly, tak monilie. Lída |  | Kdo pozná keř?, 8.5.2016 Arónie? Lída |  | Nemoc nebo skudce na hrusni, 7.5.2016 Hrušně mám dvě odrůdy, také jedna raší až tehdy, kdy se u té první už ukazují listy... Jinak by to chtělo kolem stromků odstranit trávu (sice na fotce není spodek vidět, ale tráva ano) a udělat mísy, hlavně u mladých stromků. Nevím, jak jste... celý příspěvek > |  | Slivka Victoria zvädla, 7.5.2016 A stříkal jste proti monilii? I když u nás ji letos částečně mají i postříkané, bylo na ni "ideální" počasí. Takže jedině ořezat . Lída |  | Suche listy na hrusni, 7.5.2016 Podle mne monilie. Lída |  |
 |
|
|
|