|
Příspěvky uživatele - 162.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Příliš rašících výhonů, 23.5.2016 Děkuji za odpověď, to je to, co jsem potřebovala vědět. Ty kdoule jsem tam dala omylem, jsou to ryngle. ještě jednou díky. Jitka |  | Příliš rašících výhonů, 21.5.2016 Tak vidím, že nejenom já po ránu nespím :). Vám i mně vyroste samozřejmě na větvi více výhonů, ale po celé délce větve. Já sem se ptala, co mám dělat s tím, že mi na KONCI, tzn. přímo z vrcholu vyrostou 3-4 výhony současně a pak to vypadá tak tochu... celý příspěvek > |  |
|  | Příliš rašících výhonů, 21.5.2016 Milý Rosťo, děkuji. Když jsem četla první odpověď, tak jsem nevěděla, jestli jsem se snad špatně nevyjádřila. Ale i slivoně se snad stříhají, ne? Zvlášť po výsadbě a v prvních letech. Ale protože mám na zahradě tři asi padesátileté a pomalu... celý příspěvek > |  | Příliš rašících výhonů, 20.5.2016 Dobrý den, i když mám zahradu již několik let a o stříhání stromků jsem nějaké základy načetla, raději se zeptám, než něco zkazím. Mám 2 mladé ryngle, jednu třetím rokem, druhá je sázená loni na jaře. Zatím jsem stříhala jen jabloně a tam je to jasné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|