|
Oranžové tečky na slivoni, 18.9.2016 Mame je na zivem plotu a bylo mi receno, ze jsou na odumřele rostline, ale urizla jsem ji a vsimla si ted na podzim, ze se prenesla hiuba i na zive vetve.co s tim? :-(snad neprijdeme ob živý plot |
 |
AKU sekačka - jakou vybrat?, 2.6.2016 Nevím proč si myslíte, že 80V sekačka bude silná (síla). "vysoké" napětí je podle mě spíše cesta pro výrobce, jak ušetřit na materiálu... Po zkušenostech s 48V PB bych hledal spíše menší napětí, protože je to potom o ceně baterií, ať se jedná o... celý příspěvek > |
 |
|
 |
AKU sekačka - jakou vybrat?, 2.6.2016 Tak to mi tedy někdo hoĎte odkaz na ty baterie 24V/10Ah. |
 |
Sklizeň 2014, 21.5.2016 Taky mi takto roste česnek na divoko-cca 1m2, ale jiná věc k obrázkům. Vy ten česnek máte špatně sklizený. Není uschlý za paličkou a je sežíznutý. Takže ještě mohl být v zemi a otevřel jste bránu pro plísně atd. |
 |
Jak vám letos kvetou jabloně?, 15.5.2016 Všeobecně - zimní řez podporuje růst dřeva a letní řez podporuje plodnost. |
 |
Jak vám letos kvetou jabloně?, 9.5.2016 Dnes první rozvité kvítka na Rubinole. Vzalo to rychlý spád. |
 |
Vysokokmen, 2.5.2016 Nejde mi zkopírovat url, tak si zadejte do vyhledávače zahradnictví Hronov Zobal.
Mají tam rubinolu, angold atd. na jaderničce i A2. Také jsem tam chtěl kupovat :-) |
 |
Jak vám letos kvetou jabloně?, 1.5.2016 Píšu jako pan Jiří.
Jsem z Trutnova 440m na jižním svahu pod kopcem a mám problémy s chutí jablek. Jsem spokojen pouze s chutí švestek a jabloně beru už spíše jako sport. Jedině Rubinola se dá "jíst" a ono již asi napovídá o možné... celý příspěvek > |
 |