|
Příspěvky uživatele - 103.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte mi s odrůdou ořechu, 12.4.2008 Koukla jsem se do nějaké literatury, a vytypovala jsem též odrůdu Mars. Pak jsem šla najisto zakoupit, ale již neměli pouze Lake, Apollo, a ještě jeden, vzala jsem si ten Lake, dle Vaší rady. Dle různých příspěvků je na něj samá chvála, tak doufám,... celý příspěvek > |  | Kdy ostříhat pokojový ibišek, 12.4.2008 Já jsem měla ibišků plné okno a různé barvy,.Bohužel již nemám napadla mi jej molice (pěkná mrcha). Musela jsem zlikvidovat. Mám ale zkušenost, že nejlépe ostříhat konec ledna či v únoru a nebát se klidně dost, kvete pak nádherně. Přihnojuji... celý příspěvek > |  |
|  | orchidej - hnědé skvrny na květech, 12.4.2008 Myslím, že by to mohlo být zálivkou, či rosením. Dejte pozor na vodu. |  | Jak zasadit ořešák?, 12.4.2008 Prosím poraďte mi, jak zasadit ořech. Koupila jsem si ořech, odrůda Lake a ten má malý kmínek asi 30 cm a z něj je jedna odnož, zhruba 60 cm. Mám jej zasadit normálně nad kořeny nebo i s tím kmínkem, aby strom nerostl křivě.nemám zkušenost. Díky za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|