|
Jak a kdy ostříhat Kioto?, 20.2.2016 Jasne, planuji nechat do 5 kousku. Mam otrhat kvety, nebo az male pludky? |
 |
Jak a kdy ostříhat Kioto?, 20.2.2016 Dekuji za rychlou odpoved. Uz jsem v klidu :) Merunky jsem sazel predloni na podzim, na kvety ma nasazeno prvni rok. Uz se tesim na prvni vzorky. Zdenek |
 |
|
 |
Jak a kdy ostříhat Kioto?, 20.2.2016  Tak me se uz u merunky Kito zacinaji docela dist nalevat kvetni pupeny. Neni to moc brzo? Jak jsou na tom vase merunky, pripadne přímo Kioto? Diky Zdenek |
 |
Piskova Filtrace, 13.2.2016 Taky jsem se na ni díval. 4m3 mají v Mounf. za 2.450,- |
 |
Piskova Filtrace, 12.2.2016 Nikdo neporadí jakou filtraci na bazén o průměru 3,6 a váškou 90cm. Díky |
 |
Odolná pološvestka Tophit, 12.2.2016 A jak je na tom chuťově Topstar? |
 |
Piskova Filtrace, 23.1.2016 Jen tu nádobu, nebo celou filtraci? Případně za jakou? Díky |
 |
Piskova Filtrace, 21.1.2016 Koupil jsem nadzemní bazén s nafukovacím límcem. Průměr 3,6 výška 0,9 metru. Nechtěl jsem k němu kartušovou filtraci, tak jsem to vzal bez ní. Jakou máte pískovou filtraci k podobným bazénům? Myslel jsem že koupím od Marinexu Pro Star 4 ale dost lidí... celý příspěvek > |
 |
Hnojení - velikost plodu, 10.12.2015 Dočetl jsem se tady o Síranu amonném. Dají se s ním na jaře pohnojit i stromy vysazené letos na podzim? Co vše se s ním dá hnojit? Co jsem se dočetl je to téměř zázračné hnojivo :) Mám připravenou půdu na jarní seázení drobného ovoce i plodové... celý příspěvek > |
 |
Nejchutnější odrůdy meruněk, 26.11.2015 To jste mě potěšil. Kioto mám vysazeno od minulého podzimu. Zdenek |
 |
|
 |
Nejchutnější odrůdy meruněk, 18.11.2015 A co Kioto, máte ji někdo, jak jste s ní spokojeni? Loni na podzim jsem ji zasadil. Letos jsem k ní přidal Leskoru. Zdenek |
 |
Zakládám novou zahradu, 11.11.2015 Díky za reakci. Jen jsem měl strach o stromek, teď jsem klidný. Zdenek
|
 |
Zakládám novou zahradu, 11.11.2015 Co jsem kupoval předchozích 8 stromků, všechny měly podle téhle třešně kořeny delší a víc i těch vlásečnic. Jinak stromky co jsem sázel loni na podzim jsem v zimě také asi třikrát zalil a neuškodilo jim to. Zdenek |
 |
Zakládám novou zahradu, 11.11.2015  Včera přišla objednaná třešeň z Uh. Ostrohu. Stromek přišel v pořádku. Co mě ale překvapilo, tak hluboké zastřižení kořenů. Do rána jsem nechal stromek namočený ve vodě a dnes ráno vysadil. Teď budu doufat že se stromek ujme (nebyl zrovna z... celý příspěvek > |
 |
Nektarinka Venus, 6.11.2015 Ja bych mel mit prvnich par plodu na ochutnani pristi rok. Tak jsem taky zvedavej. Zdenek |
 |