|
Příspěvky uživatele - 123.5
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kdy klíčí trvalky "monardy"?, 3.5.2016 Dobrý den, chci se zeptat, zda již někomu klíčí monardy?
Vloni na podzim jsem zasadila více kusů sazenic ze zásilk.zahradnictví Krulichovi a zatím ještě ani jedna neklíčí.Doufám, že by mi neposlali špatné sazenice, tak snad klíčí později? Yveta | | Vysokokmen, 1.5.2016 Takže mám dvě možnosti:
1.Sadit Witos na M26 - všude mají jenom nízké tvary, ale korunka se dá zapěstovat výše i když to bude nějaký rok zdržení.
2.Řídit se podle vzrůstnější podnože a zvolit jinou, méně vzrůstnou odrůdu jabloně.
Asi... celý příspěvek > | |
| | Vysokokmen, 28.4.2016 Mám možnost sehnat odrůdu jabloně Witos na podnoži M26. Jelikož chci stromek zakomponovat do menší okrasné zahrady, chci si vypěstovat jeho tvar s normální, středně velkou korunou ve výšce zhruba 170 cm, aby se pod tím dalo chodit. Je to s touto... celý příspěvek > | | Rána v kůře jabloně, 25.4.2016 Tak nevím, je to zaschlé, zahojené, ale je tam pořád holé dřevo.Takže to asi už tak zůstane a kůra nedoroste. Může s tím ten stromek žít?
Jak radíte, budu okolo stromku hlínu kypřit a zalívat. Půda je spíš těžší, jíl, ale při výsadbě jsem jí... celý příspěvek > | | Rána v kůře jabloně, 25.4.2016 a ještě jedna fotka | | Rána v kůře jabloně, 25.4.2016 Velmi děkuji všem, dodali jste mi naději, ránu ošetřím podle Vašich rad, jenom s tím stažením duší mám obavu. Když to stáhnu kolem dokola aby se mi nějak nezapaiřla kůra z druhé strany kmene.
Jinak si ale trvám na tom, že kmen popraskal v... celý příspěvek > | | Vysokokmen, 24.4.2016 Dobrý den, takže by strom vysokokmen nemusel mít vůbec podnož? To mi nejde do hlavy, ale kdyby to fungovalo, bylo by to fajn. | | Rána v kůře jabloně, 23.4.2016 Dobrý den, prosím o radu jestli se dá ještě zachránit 10letá jablůňka s poškozenou kůrou. Stromek jsem před dvěma roky roubovala, pak začaly nadměrně růst z ujmutých roubů větve a kůra na kmeni popraskala. V zahradnictví mi poradili, ať to zatřu... celý příspěvek > | | Iresine - oplstěň, 18.8.2015 Dobrý den, jak pěstovat Iresine? Je to letnička nebo pokojovka? Mohu ji mít v zimě doma a v létě v záhonu? V tom případě by se jednalo o víceletou rostlinu... prosím poraďte Yvet | | Vlhkost půdy a napadení mšicemi, 22.6.2015 Dobrý den, chci se zeptat, zda by napadení mšicemi na švestce mohlo mít příčinu v málo vlhké půdě? Švestka má 22 let.Děkuji. Yveta | |
| | Švestka a mšice, 16.6.2015 Prosím o radu, na zahradě mám asi 20 let starou švestku a poslední roky neustále bojuji s mšicemi, kterých je hrozně moc a vše okolo stromu je zalepkané celé léto.Strom se nachází v nejvyšší části zahrady a půda má tedy poměrně málo vlhkosti.Není... celý příspěvek > | | Nízké plamenky - které jsou stálezelené?, 31.5.2015 Dobrý den, chci se zeptat, který druh nízkých plamenek je i v zimě stálezelený? U některých šídlolistých se uvádí, že jsou stálezelené, u jiných ne.Děkuji Yveta | | Prosím o pomoc při určení rostliny, 12.10.2014 mohl by někdo popsat, o jaký druh rozrazilu se jedná? | | Žloutnutí listů břečťanu, 26.5.2014 No, břečťan pěstuju už pár roků a ještě se mi nestalo, aby mu sežloutly všechny listy (kromě letošních). Určitě je tu nějaká nerovnováha v živinách, vyčerpaná půda. | | Žloutnutí listů břečťanu, 26.5.2014 Dobrý den, letos mi ale rapidně žloutnou skoro všechny listy u břečťanu, jenom ty letošní jsou svěže zelené, ale je jich málo. Jaký prvek chybí a jaké hnojivo by bylo nejlepší? Prosím o radu. | |
|
|
|
|