|
Jaký traktor na 2ha, 5.11.2017 u těch zahraničních geplů člověk nikdy neví a živonosti našeho starého dobrého dvou či tříválce nikdy nedosáhnou |
 |
Výber motorovej píly, 19.7.2017 Za mě stihl a lépe o stupeň vyšší, přrd koupí jsem zkoušel 180 i 230, lehké a obratné. Skoro deset let leju jen N95+olej stihl a když není tak HQ, za ty roky jen výměna svíček. Hlavně dostupný dobrý záruční a pozáruční servis. |
 |
|
 |
Morella - ožer listů, 30.5.2017  A tohle? |
 |
Morella - ožer listů, 30.5.2017  Dalsi |
 |
Morella - ožer listů, 30.5.2017  Dobry den
Tak vypada, ze listy jsou ozirany msicemi a housenkami.Postrikali jsme mospilanem, jedna se mi o to, jak dlouho je ucinny? Aby nedoslo k opakovani, diky. |
 |
Kde koupit rotavátor Hecht, internetový obchod nebo kamenná prodejna, 24.3.2017 Ano koupit v prodejně kde mají i kvalitní servis, já koupil u HQ ale jejich servis v záruce byl zoufalý, prodejem gepla zájem o zákazníka skončil. Další techniku jsem koupil u jiné značky a už není problém. |
 |
Krovinořez jako dárek k narozeninám, 19.3.2017 Za ty peníze ať nakoupí sám třeba u Stihlu, manželka to udělala před lety stejně, akorát jsem nakoupil u husqarny a to byl problém. Při reklamaci mě několikrát vyhodili, až po dobrozdání znalce vše vyřídili. Od té doby jsem zákazník té první značky s... celý příspěvek > |
 |
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 19.3.2017 Upřesňuji, přidřel jsem ten jikov, Jawy používaly m2t a nijak jim to za ta léta neublížilo pokud se to krmilo tak jak má, mám jich 6 a k tomu 4 čz. O mazání starých dvoutaktů se zbytečně spekuluje dnešníma očima. |
 |
Aký olej M2T alebo Stihl (resp. iný) do agzatu po GO, 19.3.2017 Podobná dilemata se vedou na forech veteránů Jawa, mlaďoši se předvádějí s technologiemi NASA. Tyto stroje jsou na M2T stavěny v předepsaných poměrech a moderní oleje jim neposlouží. Z nouze jsem zkusil olej pro pily jak zelený tak červený a zašvihl... celý příspěvek > |
 |
Co na střechu?, 26.11.2016 Tak všem děkuji za vaše tipy a názory. Nejspíš vyzkouším ten zimolez. Za zkoušku nic nedám a určitě nabudu mnohých zkušeností. O výsledek se pak snad někdy příště podělím. |
 |
|
 |
Co na střechu?, 26.11.2016 Dobrý den. Mám dotaz týkající se vhodného výběru rostlin. Chci na střechu pergoly s nízkým spádem do truhlíků nebo jiných vhodných nádob vysadit rostliny, které by svým porostem pokryly střechu. Chci mít jen pár truhlíků, ze kterých by se rostlina... celý příspěvek > |
 |
Kalná až mléčná voda v bazénu, 20.7.2016 zdravím já mám bazén 4 rokem a až leto;s velké problémy s vodou fitrovali jsme od května jako blázni dávali chemii savo no prostě kde co a přitom stačilo dát noví písek do filtrace: Ca: na změkčení vody a za pul dne voda jako křičtál
|
 |
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 10.6.2016 A dělá se opravdu v prodejně předprodejní servis? Houby s octem, otočí se klíčkem nastartuje a je to ok. Jinak dobrý pane prodejce. Já vše koupil v kamenné a stalo to za..., prodat a nazdar. |
 |
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 9.6.2016 Svatá pravda, dnes dělá i značkový servis kdejaký šmudla. Spálil jsem se u Stigy, taky u HQ byli totální zoufalci, kteří jiný stroj po prvním použití nebyli schopni dát do provozu a ještě byli sprostí. |
 |
Stiga estate 3084 HST - motor BS žere olej, 5.6.2016 Stiga přece není žádná echtpremiovka, takové jen v jiné barvě dělají číňani i pro jiné značky. |
 |