|
Příspěvky uživatele - 151.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kryt na bazén, 4.5.2009 Mám kruhový bazén (3600mm) a někde jsem viděl na takovýto bazén zakrytí kopulovitou bílou plachtou na konstrukci. Nevíte někdo kde se to dá koupit? |  | Je už čas na stříkání jabloní - Kumulus/Polygram?, 11.4.2008 Ano, je to jednoduché. Nakonec, když si koupíte zdravé jablko, kde jsou dva Delany a tři Diskusy, tak jsou tam i přesně popsané a vyobrazené fáze kvetení jabloně.
Mimochodem nevíte někdo jak dlouho musí zaschnout postřik na stromech, aby tomu... celý příspěvek > |  |
|  | Je už čas na stříkání jabloní - Kumulus/Polygram?, 11.4.2008 Já už jabloně i hrušně stříkala, myší ouško je, když se ukazují z pupene lístečky. Stříkám nejdéle do fáze zeleného poupěte, když už ze zeleného poupěte vykukují růžové špičky je pozdě, to už stříkám diskusem. Polyram se už nevyrábí, nahrazuje... celý příspěvek > |  |
|
|
|