|
Příspěvky uživatele - 16.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení milion bells výsevem, 4.7.2016 No, je nutné to hlídat. Pokud je květ opylený, vytvoří se semeník (taková malá koulička). Na neopyleném se neudělá nic. Musíte si pohlídat, aby nepřezrál a nepuknul dřív, než ho seberete, semínka jsou maličká a snadno vypadávají. |  | Množení milion bells výsevem, 10.6.2016  A ještě (nejsem holt registrovaná, tak alespoň takhle): |  |
|  | Množení milion bells výsevem, 10.6.2016  A ještě jedna fotka: |  | Množení milion bells výsevem, 10.6.2016  Pro všechny, které tohle téma zajímá, připojuji vlastní zkušenosti. Loni jsem také hledala nějaké informace o tomto tématu, ale celkem nic konkrétního jsem nenašla. Utratila jsem celkem dost peněz a rostliny z obchodu, ale stejně mi téměř všechny... celý příspěvek > |  | Milionbels, 10.6.2016 Dovolím si nesouhlasit, opravdu je nutné do truhlíků navrtat otvory pro přebytečnou vodu. Ovšem ne u dna, ale těsně pod spodní úrovní zeminy, aby hladina vody zůstávala jen v takové výši, aby nezasahovala až do zeminy. Většina samozavlažovacích... celý příspěvek > |  | Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama, 29.4.2016 Proti mšicím jsem zkoušel všechno možné, lep zčásti fungoval, ale i tak se bez postřiku neobejdu, mravenců i mšic je extrémní množství. |  | Rezistentne odrody meruňky proti mrtvici Alfons, Beta, Gama, 29.4.2016 Mám jednu takovou starší meruňku neznámé odrůdy (Velkopavlovická to není, podle doby zrání a kvality) před domem u silnice, chu´tově nic moc, ještě před dozráním je měkká a nemá aroma, Na druhé straně nikdy nebyla stříkaná a přesto nikdy nezmrzla a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|