Příspěvky uživatele - 196.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pavlonie plstnatá, 30.4.2016
Netušil jsem, že je to popínavá rostlina. Jak to nejlépe zasít? Nasypat semínka do květináče, jemně posypat zeminou a po vzejítí přesadit jednotlivé rostlinky do větších květináčů? Nakonec bych rostlinky rád vysadil ven, třeba místo Japonských topolů... celý příspěvek >
Pavlonie plstnatá, 29.4.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, dostal jsem semínka tohoto krásného stromu a chtěl bych je zasadit do květináčků. jak asi hluboko se sází?  Semínka jsouty drobečky, nebo mám to mám zasadit celé viz foto?  Děkuji za Vaše rady Milan N.
Sázení nakladaček, 28.4.2016
Děkuji Všem za rady, nakonec to vyseji po 3 semínkách 30cm od sebe v jednom řádku. Chtěl jsem si sazeničky předpěstovat, ale nemám je kam dát. Za okny mám sazeničky paprik a rajčat co jsem musel vzít zpět domů ze skleníku.
Sázení nakladaček, 26.4.2016
Děkuji za rady, semínka tedy dám do hnízda 3ks, ale není těch 20cm málo, Nebude porost moc hustý?
Sázení nakladaček, 26.4.2016
Dobrý den poradíte prosím jak daleko od sebe sázet semínka nakladaček? Sázet budu na záhonek šíře více než metr prostředkem. Sázel bych tak 50cm od sebe, může to tak být,  Děkuji za radu Milan N.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika